torstai 1. marraskuuta 2007

"Estoinen vai estoton?" part 2

No niin. Sähköinen postimies toi minulle vastauksen:

Hei,

Kiitos palautteesta.

Asiakkaan tehdessä suoramarkkinointikiellon ********* niin se on heti asiakaspohjalla, mutta jos mainospoiminnat on tehty niin niitä ei enää saada pois. Poimintoja tehdään jopa 2 kk aikaisemmin.

Jos asiakas tekee kiellon johonkin muualle esim. Suomen Suoramarkkinointiliiton ns. Robinsson -rekisteriin, niin siinä menee 1-2 kuukautta ennen kuin se tulee meille. Kaikissa tapauksissa Robinsson tietoa ei pystytä kohdentamaan.

Jos asiakas tekee suoramarkkinointikiellon Väestötietojärjestelmään ja asiakas on jo ********* niin Väestötietojärjestelmään annettu tieto ei siirry meille, mutta Väestötietojärjestelmä lopettaa asiakkaan tietojen luovuttamisen.

Pahoittelen kiellon voimaantulon kestoa.

Että tällaista. Minun siis pitänee tehdä jotain että saan itseni pois heidän rekisteristään jonne en ole missään vaiheessa itseäni edes ilmoittanut. Kärsivällisyyteni ei ole hirvittävän isoa kokoluokkaa, varsinkaan tällaisissa yksilön kaltoinkohtelemisissa.

Normaali postimies sentään toi hyviä uutisia. Tai mielenkiintoisia uutisia jotka vaativat minulta taloudellista panostusta mutta minusta sentään tulee astronautti. Mitäs siihen sanot?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti