perjantai 9. marraskuuta 2007

Kasvun paikka

Perjantai on täällä taas. Tajusin juuri että tämä blogini täyttää huomenna kuukauden. Asiantuntijoiden mukaan kasvun pitäisi olla seuraavanlaista:

Blogi kasvaa huimaa vauhtia. Ensin paino laskee n. 10 % ja blogi on pariviikkoisena suurin piirtein yhtä painava kuin syntyessään.
- paino nousee n. 30 g/päivä ja 900 g/kk
- pituuskasvua n. 3,5 cm/kk

Nukkuu n. 16 h vuorokaudessa.

Heijasteet dominoivat, tuskin mitään tarkoituksellisia fyysisiä liikkeitä. Blogi pitää kiinni esineistä, jotka laitetaan hänen käsiinsä ja imee sellaista mikä laitetaan hänen suuhunsa. Blogi on likinäköinen, näkee terävästi vain 20-30 cm päähän, eikä osaa seurata kohteita katseellaan. Kuulee naisen äänen paremmin kuin miehen äänen ja hätkähtää helposti.

Osittain tällaiset oireet ovatkin aivan totta. Mutta se siitä, tänään on perjantai ja sehän tarkoittaa lyhennettyä työpäivää, tiskaamista, teatteria ja ehkäpä hallittua alkoholin nauttimista valvotuissa olosuhteissa.

Eilinen oli erittäin mukava päivä ja työn lisäksi siihen kuului: kahvia, teetä, naurua, idyllistä ravintolaa, julkisuuden henkilö, lisää naurua, hyvää oloa ja mieltä.

Täytyy toivoa ettei ilta jäänyt ainoaksi lajissaan, niin hyvin viihdyin.

Meillä astronauteilla-to-be on valtava urakka edessä. Olen aloittanut vimmatun vedenjuontikuurituksen jotta kaikki olisi optimaalista kun h-hetki koittaa. En enää pidä veden mausta.

Vaan nyt on aika minun jatkaa työni parissa touhuamista, valmistautua palaveriin ja ehkä vähän venytellä. Henkisesti toki olen vetreä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti