keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Intergalaktista elämää.

Aivan tähän alkuun, ennen varsinaista asiaani, on huomionarvoista ja ylösmerkittävää se tosiasia, että laskuri on ottanut käyttöön kolmannen numerorullansa. Todella mielenkiintoista. Kiitos. Sitten itse asiaan:

Tänään nyt vihdoin on se päivä. Töiden jälkeen on aika sonnustautua oikeaoppiseen asuun ja suunnata minne me kaikki astronautit, kosmonautit, taikonautit ja spationautit matkaamme: Tähtien keskelle. Salamavalot tulevat välkehtimään ympärillämme, rahvas kohisee kävellessämme punaista mattoa pitkin. Hymyilemme ja vilkuttelemme kohteliaasti. Suomme ehkäpä hetken huomiota jollekin vähäosaiselle, kättelemme lujalla puristuksella hyviä ystäviämme ja siirrymme vip-tiloihin viettämään iltaa. Siellä soljumme arvoisessamme seurassa kuin kala vedessä, vaihdamme kuulumisia suurimpien tähtien kanssa, olemme hauskaa, hyvää ja haluttua seuraa.

Koitamme kohteliaasti kieltäytyä kokaiinista ja pysytellä Crystalin parissa. Lienee myös muistettava ettei mallien vartaloilta ole suotavaa nauttia hyytelöityjä viinashotteja, ainakaan niin kauan kuin haaskalehdistö, tuo meidän suurin riesamme, on läsnä. Mitä sitten tapahtuu kun jatkoilta siirrytään jatkoille ja windsor-malliin solmittua kravattia löysätään? Todennäköisesti peto pääsee irti eikä skandaalinomaisilta tapahtumilta voine välttyä. No, se kuuluu tähän elämäntyyliin eikä sille mitään voi. Itsehän olemme tämän valinneet, intergalaktisen elämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti