sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

The Wizard (toinen peräkkäinen Black Sabbath-otsikkoinen merkintä)

Huomenta taas. Eilen oli lapsosten valmistujaiset ja voisin toki kirjoittaa pitkät pätkät siitä, kuinka jälkikasvuni loisti lakkiaisissaan ja saivat stipendejä ja kaikenlaista muuta sellaista. Tuosta nyt en kumminkaan kerro vaan pidättäydyn mieluummin totuudessa ja siksi kerrataankin parit hakusanat:

dementikon keppihumppa Eläkeläiset on aivan parasta viihdettä.

turhuuksien taivalta matkaten on tämän blogin nimi. Siinä on mun mielestä mukava ”klangi”.

helsinki kuohuviini tarjous Kuoharia saa halvennuksella ainakin Baker’sista ja sitten siitä yhdestä baarista WTC:ssä.

kutsu teksti valmistujaisiin Mä en kutsu tekstiä, kutsun vaan sanoja. Ähäkutti. Eikö joku raasu osaa oikeasti kirjoittaa itse kutsutekstiä? Onneksi on sitten toi Google.

ihkun lätkäpelaajan kaa Ihmettelen aika vahvasti tätä. Sekä siis hakutulosta, että ilmiötä ylipäänsä.

Metropolien pääsykokeisiin kutsuminen Metropoli on mun mielestä hieno sana ylipäänsä. Siitä tulee aina Batman mieleen.

rakkaus kysymykset Parahin vierailija. Voin auttaa esittämällä parhaan rakkautta koskevan kysymyksen: Miksi? Ole hyvä.

vuokravakuustilin lopettaminen tapahtuu sillä paperilla jonka olet saanut tilin avatessasi. Siinä pitää olla vuokranantajan kappale myös mukana, allekirjoitettuna.

valmistujaisten kiitospuhe Mikä tätä kansaa riivaa? Kuulkaahan nyt Suomen nuoriso. Ottakaa itseänne niskasta kiinni ja toimikaa. Kyllä sentään kiitospuhe on syytä sorvata ihan itse, jos te olette näin laiskoja, on maamme tulevaisuus totisesti kammottava.

ja tähän viimeiseen on tosi kiva lopettaa tämä merkintä, herra Miero nauttii kahvinsa ja alkaa tehdä lähtöä töihin ja jättää tämän blogin kellumaan rasvassansa näillä sanoilla: Täällä Aarne Tanninen.

1 kommentti:

  1. hahhaha, gotham city ja kaikki takatukkapelaajat samassa merkinnässä, respect! :D
    kuohuviiniä saa halvasti myös public cornereista, tai ainakin siitä mikonkadun, muistaakseni piccolopullo femman tai jotain siihen suuntaan. sitten ravitsemusliike hamlet on jo pitkään myynyt kokonaista skumppapulloa 15 eurolla, joka on halpaakin halvempi hinta. ai ja kyllä rocksissakin on joku edukas skumppapullo, nyt en vaan muista että paljon se maksaa.

    miks mä tiedän tämän? en tiedä.

    VastaaPoista