keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Aivan turhaa tämä.

Työpaikalta taas Mierolainen tässä moi. Toivottavasti et ole pahassa paikassa. Eilen oli Incubuksen keikka, olin sitä odotellutkin kaiketi vuodesta 1999 alkaen. Noh, eipä se mikään hyvä sitten ollutkaan. Brandonin lauluääni oli miksattu aivan äärimmäisen pintaan ja bändi kärsi teknisistä ongelmista. Biisivalinnat olivat osittain hyviä, osittain aivan liian hempeilykamaa. Setistä olisi voinut jättää mielestäni Incubuksen heikonta antia olevan Love Hurtsin. Drive oli myös vähän turhaan siellä setissä.

Jotain hyvääkin pitää varmaan sanoa. Luen tällä hetkellä taas Kari Hotakaisen Klassikkoa. Siinäpä oiva opus itse kullekin. Hotakaisen kirjoitustyyli on napakka ja sopivan halveeraava.

Juttelin eilen messengerissä pitkästä aikaa ystäväni kanssa joka asuu Lapissa. On kuulemma ollut nyt jonkin aikaa täysin alkoholittomalla, tupakattomalla ja terveellisellä elämäntavalla. Oli kuulemma mennyt aika kovaa, taas, sitä ennen. Fight Club – henkistä kikkailua kaverin kanssa, Bam Margeran hotellihuoneessa viskin juomista ja sen sellaista. Oikein hyvä hänelle, että osaa jarruttaa ajoissa. Riippuvuudesta toiseen, eli hänen tapauksessaan äärisuorituksia vaativiin liikuntasuoritteisiin.

Ei tästä nyt oikein meinaa syntyä mitään merkintää, turhaa jauhamista. Lopetellaan siis tähän ja laitetaan loppuun linkki Sikth-vainaan muistoa kunnioittaen. Tuosta tulikin mieleeni, että tänään on mummoni 75-vuotispäivä. Onnea mummo. Tsemppaa.

4 kommenttia:

 1. mä vähän kadetan sun hulttiokaveria, bam ja vielä just viskiä.

  se on muuten tosi inhaa, kun oottaa jotain kauheesti ja innolla ja sit se onkin paskaa. tai edes vaan "ihan kiva", kun sen pitäis olla parasta ikinä, just niinkun sen on kuvitellut. mä oon kyllä sellanen, että musta kaikki on aina hienoa ja pidän kaikesta, kai tällänen yksinkertaisuus voi tuoda siis onneakin joissain asioissa.

  VastaaPoista
 2. Mä en kyllä pidä sua Nuu millään tavalla yksinkertaisena. Oot aika monimutkainen. :D

  VastaaPoista
 3. parhaat asiat tässä maailmassa on. monimutkaisia. vai oliko se että yksinkertaisia. en muista.

  VastaaPoista
 4. :D no suokaa mulle ees tässä yksinkertaisuus. tykkään myös kaikista ruoista.

  VastaaPoista