sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

Lävistyksiä ja kaljaa.

Väsyneen työpaikan väsynyt työntekijä tässä terve. Tämä viikonloppu on ollut oikeastaan hyvin samanlainen kuin aikaisemmatkin. Perjantaina olen käynyt työn jälkeen oluthuoneessa parilla ja sen jälkeen hylännyt kaikki periaatteeni ja arvoni ja lähtenyt juomaan alkoholia kavereiden kanssa. Olin myös katsomassa paria kaveribändiä syvästi vihaamassani ravintolassa ja pumminut ilmaisen taksikyydin majoitustiloihin.

Lauantaina olen luonnollisesti ollut töissä ja kävellyt vielä viiden kilometrin matkan töihin. Kevyessä krapulassa ja auringonpaisteessa se tuntui pitemmälle matkalle. Työn jälkeen olen mennyt ystävälleni ja hylännyt kaikki periaatteeni ja arvoni ja lähtenyt juomaan alkoholia kavereiden kanssa. Juhlistimme kylläkin valmistujaisia ja pelasimme Mölkkyä sateessa.

Koska juhlakalu oli naispuolinen, hän sai alkuillasta valita musiikkia. Tämä armollisuus kyllä loppui promillemäärän noustessa ja Blondien soidessa. Naisen miesystävä on onneksi hyvän musiikin ihmisiä ja kaikkien riemuksi kuuntelimmekin ulkoilmassa sopivalla volyymilla letkeätä tanssimusiikkia levyiltä. Levyttäneet yhtyeet olivat Brutal Truth, Cannibal Corpse ja Napalm Death. Voi sitä iloa ja riemua!

Tänään olen luonnollisesti ollut töissä ja kävellyt vielä viiden kilometrin matkan töihin. Kevyessä krapulassa ja tihkusateessa se tuntui pitemmälle matkalle. Tänään olen myös keskustellut messengerissä juhannusvaimon kanssa ja saanut sellaista faktaa pöytään, että moraalini on nyt erittäin suurella koetuksella, puhunut Minkin kanssa seksistä, huomannut tehneeni yöllä kännipuhelun ja päättänyt seuraavasta tatuoinnista ja sen tekijästä. Kaikki on valmiiksi suunniteltu, enää puuttuu vain miljoona euroa riihikuivaa.

Tänään aion syödä roskaruokaa ja katsoa Avaruusboltsit. Se on Ford Fairlanen kanssa maailman parasta krapulakatsottavaa. Tissien jälkeen tietty. Mmm. Nyt on monta nälkää samaan aikaan.

6 kommenttia:

 1. itsehän kai kännitekstasin sulle. onneksi tajuan useasti poistaa ne lähetetyt, jotten voi tsekata.

  oot ollu reipas, kun oot sekä juhlinut että tehnyt työtä!

  VastaaPoista
 2. Niin teit! Mun piti sitäkin tuossa kuvata mutta unohdin. Se ois menny jotenkin näin:

  Yhtäkkiä kesken illan tuli matkapuhelimeeni viesti joka sai hetkellisesti elimistöni kaikki solut huutamaan ON THE ROCKS ja näin jo sieluni silmin itseni matkalla sinne. En sitten mennyt. Siellä oli varmasti kivaa.

  VastaaPoista
 3. hahhaha, kehdonryöstön ajankohta lähenee! :D
  ja mitä, oliko otteessa muka livemusaa jonakin iltana? :D :D :D

  harmi ettet tullut. kivaa kyllä oli.

  VastaaPoista
 4. ääh, mua kiusaa suunnatta kun en tiedä tota nuoren jussimorsion saagaa, aion vonkua sua sen kertoon lähiaikoina.

  niin ja oli kyllä kivaa, oisitpa ollut siellä.

  sanavahvistus sounds like koff: bfshhfi!

  VastaaPoista
 5. kiusaa suunnattomasti eli suunnatta! Sä oot nero!!!

  VastaaPoista
 6. haa, ihana kun tajusit ton hienouden :) ilostuin, vaikka sähän tajuut tälläset oikeestaan aina.

  VastaaPoista