maanantai 2. kesäkuuta 2008

Serafin

Moikkelismoi. Eilen oli sunnuntai ja vietin siitä alkuosan aivan normaalisti: Heräsin, join kahvia ja menin töihin. Töissä ollessani ystäväni Myr De Noms soitti minulle ja pyyteli osallistumaan ystäviensä seuraan Kaisaniemeen. Tarkastin nopeasti netistä ja huomasin kerkeäväni paikalle parahultaisesti Herra Ylpön ja Ihmisten keikan alkuun. No näinhän tapahtui. Kävin luonnollisesti kaupan kautta ja huomasin festarifiiliksen nousevan nopeasti. Huomasin myös kaivanneeni nimenomaisesti festareilla tavattua pintaan miksattua basaria. Ylppö oli hyvä kokemus vaikka osittain materiaalista tulikin Kauko Röyhkä mieleen. Tekstien inhorealismista iso plussa.

Kun Y oli lopettanut, tajusimme, että on aika siirtyä muualle sillä seuraavaksi esiintyisi joku Sunrise Avenue (taikka Poets Of The Fall tms. huuhaabändi) Siirryimme reippaasti taaksepäin ja menimme varjoon juomaan pussareita. Kun alkoi olla rakot koetuksella, siirryimme Myr Den kanssa hyödyntämään hänen drinkkilippuaan ja menimme siis patsastelemaan Vltavan terassille.

Terassilla seurailimme hajonneen bussin korjausyritystä ja oikeammin sen mielenkiintoisempaa sivutuotetta, apukuskia. Apukuskina oli nimittäin noin 5-vuotias pikkupoika ja innoissaan pyöritteli käynnissä olevan hinausauton rattia. Asiantuntevasti vilkuili aina ikkunasta renkaiden liikettä. Kertaalleen myöskin päätti tyhjentää rakkonsa kadulle. Vltavasta siirryimme kuin ninjat tyköni ja yhdessä ihastelimme ystäväämme. Joimme myös luonnollisesti alkoholia.

Päätimme siirtyä yöelämään joten otimme suunnaksi On The Rocksin. Rocksissa oli aika vähän väkeä mutta yhtye oli sitäkin parempi. Koko tämän merkinnän pointti on yhtyeessä nimeltä 22. Kannattaa ehdottomasti tsekata heidän Myspace-sivut. Mahtavan rokkielämyksen jälkeen lauteille astui sitten joku Hurriganesia versioiva porukka ja poistuimme tahoillemme.

Mutta siis, kivaa oli ja epäilykseni siitä, että suunnittelemattomat illat voivat olla parhaita, vahvistui kovasti. Kivaa oli vaikkei Minkki taikka Kaikkonen ollutkaan pykälässä. Toivottavasti teillä on nyt kivaa töissä, minulla on ainakin kotona. Kahvia nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti