keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Kuningaskuntaani eksyneet lampaat

Hei taas. Koska näköjään minulle on tullut pakottava tarve seurata asioita, listataan seuraavaksi taas hakusanojen aateliset tänne. Näillä on tänne eksytty tällä kertaa:

incubus keikka mukana myös vastaavia hakusanoja kuten incubus jäähalli, incubus kuulosti jäähallissa yms. Annan keikalle arvosanaksi 7/10. Minulla on muuten nälkä jo nyt.

folke westin poika andu räbäyttää muistaakseni Kapasiteettiyksikössä. Voi olla että muistan päin väärää.

kassajärjestelmät + keskustelu Kassaneidit tunnetusti tykkäävät keskustella enemmän kuin tehdä työtään. Liikuttaisivat niitä ostoksia. Kävin muuten Agnesin kassalla pari päivää sitten.

keikuttaa tavaroita tänne :D Keikuttaa sitten vain.

kie von hertzen esikoinen ja myös hassunhauska kie von kaljuuntunut Onko kyseessä lisänimi vaiko vain oma kevyt epävarmuus kyvystä kirjoittaa saksalaisperäinen sukunimi oikein?

laaturuno on mielestäni sellainen, että se aiheuttaa ”fiilareita” lukijassa/kuulijassa. Laaturunoksi lasken ainakin Lauri Viidan Betonimyllärin.

mudvayne on kevyttä verrattuna Cannibal Corpseen, Lamb Of Godiin ja Rotten Soundiin. Tykkään kyllä kaikista edellä mainituista.

nikotiini ”poistuu elimistöstä” mutta meneekin oikeasti vain piiloon?

ratikkalinjat ovat opettelun asteella vielä minulla. Kolmosella pääsee moneen paikkaan ja kasilla Arabiaan.

värssyjä juhannus ja värssyjä, juhannus Mitäköhän niitä on? Itse suosittelisin jotain kepeää kesäillan tunnelmankohottajaa kuten Reverend Bizarrea. Yhteislaulu on yleensä aika kammottavaa.

yksinäisen juhannus on kovin surullinen kohtalo. Siinä täytyy sitten vain koettaa saada fiilis mahdollisimman hyväksi ja olosuhteet myös. Käy vaikka vuokraamassa joku mukava elokuva? Bar Loosessa on ainakin jouluisin kohtalotovereille tarkoitettu ilta, en jaksa katsoa internetistä onko juhannuksena sama homma.

pisteen käännös point, punkt… vai tarkoitetaankohan tässä esim. kolmen pisteen käännöstä? Pisteen sanakäännöksenä toimii turkulainen kiekkojoukkue Tepsi. :D

Siinähän nämä. Lisäksi oli tullut lisää hakuja valmistujaispuheille ja kiitospuhe eläkeläinen. Veikkaan esim. Lassi Kinnusen pitämän kiitospuheen olevan aika roisi ja viinantuoksuinen.

On korkea aika mennä syömään. Heippa siis.

3 kommenttia:

 1. kie von kaljuuntunut :D

  hienosti keksitty kaikki mahdolliset ulottuvuudet pisteen käännöksestä.

  VastaaPoista
 2. jee, kerrankin mä voin auttaa myös tietämättömiä:

  andu on joo kapasiteettiyksikössä, käy meillä jumpalla ja näyttää hyvälle. työkseen, luulen.

  kie von hertzen kaljuuntuu, se on totta. ja valitettavaa. ja lapsenkin se tosiaan sai tuossa taannoin, keski-ikä iskee.

  ratikkalinjoja löytää esim. hkl:n sivuilta, www.hkl.fi, yllätys-pyllätys.

  noin. kivaa mittumaaria vain mieromiehellekin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos vain ja samoin teille kumpaisellekin. Tai no joo, teille kaikille siellä kotikatsomoissa. Samalla rahallahan tämä nyt menee.

  VastaaPoista