perjantai 13. kesäkuuta 2008

60100 vs. 00100

Nyt vaikuttaa sille, että kaikki, painotetaanpas uudelleen, kaikki ovat menossa kohti pohjanmaan lakeuksia, tarkemmin ottaen Seinäjoelle ja siellä Törnävän leirintäalueelle. Provinssirock alkaa siis tänään. Oma provinssihistoriani on aika tanakka: 10 vuotta peräkkäin ihmisten juhlaa. Kaikkea siellä on koettu: Hellettä, sadetta, viimaa, tyyntä, satunnaista parittelua, mahtavia keikkoja, yllätyksiä, pettymyksiä, paljaita rintoja, ärhentelyä, yöllä teltasta varastetut lompakko ja matkapuhelin, kaikenlaista.

Provinssin suurin heikkous on mielestäni aina ollut ajankohta. Viikkoa ennen juhannusta noinkin pohjoisessa on aika viileätä aikaa. Hallayöt ovat pysyneet hyvin muistissa. Tänä vuonna en ole itse lähdössä laisinkaan vaan nojailen tylsistyneenä työpaikan pöytään ja odottelen humalaisia väliaikaraportteja pelipaikoilta. Mitä olisin tänä vuonna halunnut nähdä? Aika monta bändiä. Mitä sitten näen? En mitään. Jos aurinko paistaa, huomenna on pussikaljapäivä takuuvarmasti.

En kadehdi kauheasti kylläkään festaroitsijoita. Toissapäivänä (keskiviikkona suom.huom.) olin katsomassa kesäteatteria ja reilut pari tuntia kylmässä hytisten toivat elävästi mieleen kylmät provinssi-illat ja –yöt. Kaipailin lapasia kovasti ja käsien kohmeus toi muistikuvan jossa samanlaisessa kylmyydessä pitää vielä juoda tölkkijuomia ja toivoa, että alkoholi lämmittää. Minulla on nyt kylmä jo sisälläkin. Vanhuusko vaivaa? Ehkä.

Ulkona sataa. Hah.

Tänään olen nyt sitten istunut töissä tällä hetkellä neljä tuntia ja varsinaisia työtehtäviä on ollut sähköpostien tarkastaminen. Siinä ei ollut moneksikaan minuutiksi hommia. Nyt sitten vain odotellaan, että kello tulee 16.00 ja saa poistua työmaalta.

Minulla oli vielä jotain kirjoitettavaa mutta en muista yhtään mitä. Haluaisin sohvalle peiton alle, jonkun kultabikinihinkkitsiksin kainalooni ja kuumaa kaakaota ja hyvän aik… elokuvan katsottavaksi.

Hyvää festaria kaikille teille jotka siellä olette. Parempaa jotain muuta meille onnekkaille jotka emme siellä ole saamassa kuolemantautia.

5 kommenttia:

 1. juuri näin! vain mielipuolet tahtovat mutavelliin pernaansa palelluttamaan.

  pitäkää tunkkinne, saatana.

  VastaaPoista
 2. Aivan!!! Itsehän mieluummin kylven skumpassa ja suihkustani tulee platinahippuja.

  VastaaPoista
 3. tänäänkin muuten sataa. onneks kukaan meistä kolmesta ei oo siellä. mäkin haluun sun luo kylpyyn kyllä jos asiat noin on.

  VastaaPoista
 4. Jopas sitä kohdullista seuraa nyt tunkee ovista ja ikkunoista. :D

  VastaaPoista