keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

Peruspäivän kuviot

Hei vain. Väsynyt atlas täällä. Kesäminkin ”painostuksesta” johtuen tässä lyhyt selvitys nykytilanteesta. Olen pahoillani mutta minulla ei oikein tunnu olevan mitään sanottavaa mistään. Päivittäinen kiertokulkuni tällä elämän radalla kulkee seuraavasti:

5.45: Kummisedän tunnussävel herättää Mierolaisen painajaisten ja aaveiden keskeltä. Silmät verestävät ja raajojen koordinaatio on hakusessa.

5.50: Mierolainen kulkeutuu kahvinkeittimen lähelle ja pukee vaatetta ylleen. Päättää (yleensä) olla keittämättä kahvia, sovittaa iPodin korvilleen ja hörppii vaikka mehua.

6.10: Kuurattuaan hampaansa, M poistuu bunkkeristaan ja tetsaa ydinkeskustan katuja pitkin Kamppiin. Ajelehtii pitkin kauppakeskusta oikealle bussille.

6.30: M Matkustaa linja-autossa ja kuuntelee modernia metallia, lukee ehkäpä Jyrki Hämäläisen kuolemasta tahi jostain muusta uutisesta. Tuijottelee myös ikkunasta apaattisena ja kuluttaa energiavarojaan haukottelemalla. Sydän lyö silloin tällöin.

7.35: Miero astelee vanhan kotikaupunkinsa katuja kohti työtään kulttuurin siimeksessä.

7.40-7.45: Saapuu perille ja aloittaa ”työskentelyn”.

16.05: Poistuu työpaikaltaan, sulloo iPodin antamat sävelet päähänsä ja kävelee johonkin kauppaan ostamaan vaikka karjalanpiirakkaparin.

16.25: Astuu bussiin ja aloittaa matkaamisen kohti Helsinkiä, tuijottaa ikkunasta apaattisena ja haukottelee.

17.35: Lähtee kauppakeskuksesta ja kävelee lasittuneen katseen omaavana kotiinsa. Joskus kohokohtana kaupan kautta.

Tästä eteenpäin ei ole sitten mitään merkittävää, Mierolainen on kotona, syö, käy suihkussa, ja on tekemättä mitään merkittävää. Menee nukkumaan noin 22.30 vain herätäkseen 5.45.

Tästä syystä ei ole oikein merkintöjä päässyt syntymään. Eilen tosin ajelin ydinkeskustassa aivan uudella Volkswagenin citymaasturilla ja ensimmäistä kertaa elämässäni automaattivaihteista autoa. Oli äärimmäisen mukava auto. Hintakin oli vain jotain +40 000€. Kunhan lomarahat tulevat, taidan ostaa ”pois kuleksimasta” kuten autopiireissä tavataan sanoa.

Näin mielenkiintoinen on siis päiväni, entäs sinun?

8 kommenttia:

 1. sulla on pelottava päivärytmi. mun ainut päiviä ohjaileva on työaika 8.30-16.30. sitten joskus (ehkä) nukutaan, syödään ja käydään kavereiden kanssa parantamassa maailmaa, mutta se voikin sitten tapahtua mihin aikaan päivästä vain. joskus menen suoraan töiden jälkeen nukkumaan, herään klo 02.30, puuhastelen viitisen tuntia omiani ja lähden töihin. että näin.

  VastaaPoista
 2. Miten niin pelottava? Mun mielestä lähinnä pelottavan apaattisen tylsä. Missä on ne kaikki action-täytteiset jutut? Missä on kansainvälisen seikkailijan hetket, tiikerin kesytys, mysteerien selvittäminen, prinsessojen pelastaminen, lohikäärmeen seivästys yms.? Kysynpähän vaan. Ei ole oikeaa elämää tämä.

  VastaaPoista
 3. mun mielestä toi on pelottavan säännöllistä. tänään ajattelin mennä töiden jälkeen uimaan ja sen jälkeen tapaamaan suomen hinteintä heteroa. sitten onkin taas kaikki auki. yöpaikkakaan ei ikinä ole varma. hyviä vaihtoehtoja ovat olari, itä-vantaa ja malmi. todella jännittävää.

  VastaaPoista
 4. Noi yöpaikat on kyllä pelottavia. :D Suomen hintein hetero? Mä tunnen Suomen isänmaallisimman sivarin.

  VastaaPoista
 5. hei mun yöpaikat on aivan mahtavia. yhdessä on aina ihan helvetisti ruokaa+sauna. toisessa saa seksiä. ja kolmannessa voi viettää tyttöjen iltaa (puhutaan pojista, hihi) ja saa nukkua siskonpedissä.

  ja joo, se kaveri on jotenki niin gay. mutta kyllä se on hetero. syksyllä (muutaman vuoden tuntemisen jälkeen) varmistin asian kysymällä (kännissä.tietty), että tykkääkö se pelkästään tytöistä. sen ilme oli aika näky. mutta ei se loukkaantunut onneksi. pahoittelin ja tarjosin sille cosmon.

  VastaaPoista
 6. Cosmon. :D:D:D:D:D:D:D:D

  Tiputit aika vahvasti. Mä valkkaisin noista kolmesta vaihtoehdosta sen seksipitoisen missä on ruokaa ja sauna.

  VastaaPoista
 7. hei, cosmo on helvetin upee drinkki! ja juu, se seksi yleensä kyllä voittaa. kumma juttu.

  VastaaPoista
 8. hmmh, todellakaan en tiedä onko tosi hyvä vai huono, mutta samapa tuo. samana iltana kun erottiin, pyysin toista miestä muuttamaan kanssani laru-kaksioon :) kyseessä tosin on kaveri, joka tuskin edes ajattelee minua naisena. mutta silti aika nopeaa toimintaa.

  VastaaPoista