keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

"Kertoisit nyt, pliis!"

”Hyvä on sitten, tämän kerran.” sanoi Mierolainen ja tuumasi samalla mielessään: ”kyllä minä vielä sinulle näytän! Sillä välin voit ihmetellä hakusanoja, minä otan kahvia.”

Näillä on siis tänne tultu:

Kysymyksiä rakkaudesta seitsemänkertainen määrä hakuja seuraavan verrattuna sen kertoo, olen kaiketi väistämättä rakkauden profeetta, parisuhdeopin viimeinen linnake, toivon majakka ja muita imartelevia asioita. Nöyrä ja komea myös. Liioittelematon ja epävalhettelija.

Mierolainen blogi Huh, tämähän vetää sanattomaksi. En tiedä, nöyrtyäkö tämän suuren kunnian edessä vaiko naurahtaa tietotekniikan osaamattomuuden alttarilla. Tiedoksi sinulle siis: näppäinyhdistelmällä ctrl + D saat sivun bookmarkeihin.

”Damn Seagulls” Todellakin, lainausmerkeillä. Mitäpä tähän sanomaan? Mielipiteeni ei ole muuttunut. Kuuntele jotain muuta, vaikkapa nyt soivaa The Hauntedia.

Kaksi merta Näinhän joskus on tullut otsakkeessa mainittua muistaakseni. Älä tule paha meri, tule hyvä meri.

Matkamessujen tuoma raha Voi sitä onnekasta jolle se on tuonut rahaa. En tunne häntä. Jos hinnasta sovitaan, en myöskään moikkaa sinullekaan kadulla. Jos et maksa, tulen juttelemaan innokkaasti ja vähän kompastellen.

Puun tuholaiset Tämä viitannee johonkin otsakkeeseen jonka olen joskus mukafiksusti keksinyt. Pseudoviisastelun tuhoksi pitäisi kehittää jonkin sortin aivotermiitti. Anyone?

Ukset Hieno sana. Ei muuta nyt tähän.

Että sellaisia. Hyvää päivänjatkoa sinulle ja erityistoivotus Nuulle joka on menossa valloittamaan Euroopan. Näytä niille!

10 kommenttia:

 1. :D mä olen toi "mierolainen blogi"! katsos kun meillä töissä pitää varotoimenpiteenä aina siivota verkkojälkensä eikä sinne voi siis myöskään laitella mitään favoriitteja (kun siellä ei oikeasti saisi edes surffailla), niin alussa kun en muistanut sun osoitetta ulkoa ja halusin tsekata, ootko kirjoitellut jotain päivän mittaan, niin hain sen tolleen. ja löytyi! kuinka kätevää.

  VastaaPoista
 2. sulla on jotenkin tosi paljon VAKAVASTIOTETTAVAMMAT hakusanat ko meidän.

  En kadehdi, kunhan huomioin.

  VastaaPoista
 3. Mä jo luulin että saan jollekin tuntemattomalle ihan vähän kevyesti kuittailla. Noh, kiva että Minkki on kiinnostunut teksteistä.

  Mulla on sen takia niin vakavat hakusanat, kun mä en puhu mistään huumeista ja räkälöistä. Mä vaan ruikutan rakkaudettomuutta ja vali vali ja nyyh nyyh. Emouniklubi. :D

  VastaaPoista
 4. Ja niin! Mä muistin alunperin että Minkin osoite olisi ollut kesiskeulii.blogspot mutta eihän se ollutkaan. :D

  VastaaPoista
 5. Jes, tyyppi just kiteytti meidän blogiaiheet sanoihin "huumeet ja räkälät":D

  VastaaPoista
 6. Äiti olisi ylpeä.

  Mitä puuhaat Miero, vedätkö lääkkeitä ja ryyppäät? Oletko jo mennyt takaisin töihin ja todennut, ettet jaksa matkustaa sitä matkaa elääksesi, ja ryhtynyt kerjäämään Helsingin kaduilla?

  Kansa tahtoo tietää. Informoi kansaa.

  (tosi ihana toi kun en erota v:tä ja u:ta tossa hitsin sanavarmistuksessa...)

  VastaaPoista
 7. Itseasiassa meillä tosiaan Nuun kanssa oli "pieniä" ongelmia laittaessamme blogimme tonne blogilistaan. Hmm, aihe-alueet?

  Mä ehdotin kirjoja ja opiskelua, mutta Nuu epäili, että ne, jotka etsivät sivuiltamme sitten keskustelua kirjoista ja opiskelusta saattaisivat pettyä. Huumori ei haluttu laittaa siksi, että mikään ei ole hauskaa, jos sitä mainostetaan huumorina.

  Täytyy meilaa pyyntö sinne että lisäävät meille oman kategorian, juurikin "huumeet ja räkälät".

  Hei, nyt mun sanavarmistus on melkein sana! madbse! Melkein madbase = hullutukikohta

  VastaaPoista
 8. Mä lupaan tehdä merkinnän vielä tänään. Nyt ajattelin syödä. Nam. Bälättäänälättää. Lääkkeet!

  VastaaPoista