maanantai 31. maaliskuuta 2008

Listaamisen onni ja autuus.

Hei vain. On tullut aika toistamiseen kartoittaa hakusanoja joilla tänne on tultu. Eniten käyntejä on muodostunut sanaparilla:

mierolainen + blog eri kirjoitusasuissaan. Oikeastaan imartelevaa ja samalla äärimmäisen ikävää totuutta yhteiskunnastamme.

”musta joutsen” keikka Haluaisin kyllä itsekin nähdä, keulahahmonsa on ns. melkoinen kissa.

”rakkauden haudalla” blogspot Niin. Eipä tähän nyt oikein voi sanoa mitään.

ari koivunen Hevi-Ari on edelleen hyvä laulaja, lyhyt myös.

ari peltonen kallioelämää Ei mikään kummoinen kirja, tv-sarjansa Paskakiertue vaikuttaa mielenkiintoisemmalle, kiitos netti-tv.

aaveiden looginen selitys Voin kertoa tähän vastauksen. Aaveiden looginen selitys on… kuka kutsui? Sori, mun pitää nyt mennä. Moi.

im jacks smirking revenge oikein kirjoitettu on puoliksi syöty.

monologi Yksinpuhelu on paras puhelu. Ehdottomasti. Varsinkin paranoiassa peilin edessä, kun pitää olla kohta haastattelussa.

nuunis + blogspot Niin no… Terveisiä Nuulle ja Panulle.

wallu valpio kihloihin En usko, että on mennyt kumminkaan.

Tässä tämänkertaiset hakusanat. Pahoittelen etten osaa kirjoittaa nasevia vastineita. Vaikealta tuntui kirjoittaa nuo hakusanat sellaisinaan, korjaamatta isoja alkukirjaimia ja puuttuvia välimerkkejä. Nyt laittamaan itseni haastatteluvalmiuteen.

1 kommentti:

  1. paskareissu, miero, paskareissu. vaikuttaa muuten yllättävän mielenkiintoiselle joo, mä olin taas jo dumaamassa näkemättä mutta nyt oon jo kaks jaksoa lusinut epähuomiossa läpi ja jopa myhähdellytkin välillä.

    ja jee, mäkin pääsin sun hakulistoille! siis tällä kertaa hakusanojen kohteena: mähän olin toi jackin virnuileva kosto sillon kerran kommenteissa :D

    VastaaPoista