tiistai 18. maaliskuuta 2008

En keksi edes otsaketta.

Jeh. Ei niin mitään. Ei yhtään mitään. Aivan tyhjää. Tarvitsen jonkun salarakkaan tuomaan jännitystä tähän elämään. En kyllä yhtään niistä salarakkaista jotka Aller Julkaisut Oy:n aviisien sivuilla näyttelevät runkojaan (tissit… mmm… olen Pavlovin koira) ja kertovat… milloin mitäkin.

Tänään aamulla kun olin päässyt töihin, en päässyt sisäiseen intranetiin ollenkaan. Radio Rock ei myöskään suostunut streamautumaan. Kuuntelenpahan nyt sitten kostoksi Radio Banditia. On muuten Ruotsissa pikkaisen isommat soittolistat kuin Radio ”soitetaan tätä Kotiteollisuutta nyt vaikka koko päivä” Rockilla. Ei haittaa vaikka välispiikkejä ei ymmärtäisikään, niitä tulee aika harvoin. Tässä siis sinullekin hyvä kanava tiedoksi: Radio Bandit

Ei nyt lähde huomiot eikä mikään teksti. Oli vielä eilen krapulainen olo. Missasin työhaastattelun kun en löytänyt oikeata paikkaa mistä bussi lähtee. Valehtelin sitten että olen kuumeessa. Olen todella ylpeä itsestäni, kyllä kelpaa olla kohta kolmekymppinen vastuunsa kantava aikuinen mies.

Rakastan kursivoida irrallisia sanoja, se saa tekstit vaikuttamaan merkityksellisemmiltä ja kohtalokkaammilta. Onpahan taas melkoista kuraa ja 21 kävijää käy näitä lukemassa. Lukisitte vaikka Jallua.

9 kommenttia:

 1. Hah, itse etsin aikoinaan Lauttasaaressa erästä toimistoa noin puoli tuntia, kun olin menossa haastatteluun. Olin koko ajan ollut 200m säteellä siitä, mutta se kusipäärakennus oli piilossa.

  Veikkaan, että autoni kaipaa vain virtaa. Tai siis pientä "pökkimistä", onhan se sentään ruotsalainen.

  Mikä auto sulla olisi tarjolla? Menin sitten eilen töistä "kotiin" taksilla, 35,90e. Onneks on niin vitun upee liksa, että ei ees tunnu missään.

  VastaaPoista
 2. Mulle on käynyt noin kans pari kertaa, aina maanantaina. Siitä tulee aikuinen olo. Mun lemppari on, kun hain duunia yhen konsulttifirman kautta, jotka välittää ihan sikana hyviä duuneja, eli ei ois kandenu ehkä tyrii. Ekana maanantaina "unohin, sori, luulin et se oli ens maanantai", "juu ei haittaa, laitetaan ensi maanantaille sitten", "Hei olen Panu, mulla oli haastis kahdeksi", "Juu ei ollut kun kahdeksitoista, ja meistä nyt vähän tuntuu, että meillä ei ole sulle duunia tarjota", "Kiitos ja hyvästi".

  Mekin ollaan Nuun kaa oltu taas tosi aikuisia ja vastuumme kantavia. Onneksi on Guitar Hero, jossa justiin päästiin yks leveli ylös <3

  VastaaPoista
 3. Äh, mun Kersantti (kyllä, sillä on nimi) on 6 vuotta tuota sun urhoasi nuorempi.

  Tänään ajelen todella miehekkäällä farkulla, missä soi vain edu kehäkettunen yms laatumusiikki. Jes.

  VastaaPoista
 4. Edu Kehäkettunen on ihan huippua! Koposen ja Kehäketun ep on todella tykkiä kamaa. Esim. "Tuu lusii mun punkkaan" aina kirvoittaa hyvät naurut allekirjoittaneelta.

  Myy se sun Kersantti ja osta mun Mäntäkenraali (kyllä, keksin juuri nimen). :D

  VastaaPoista
 5. Joo, itsekin olen kirjoilla Olarissa, ja silti en ole Edun kohdeyleisöä. Kävin jopa lukiota Olarissa, mutta ei. Aamuruuhkassa soi muuten myös Stigg Dogg, joka sentään oli todella hellyyttävä.

  Mä en voi myydä Kessua, koska se on mun ainut konkreettinen muisto siitä, että exää saa kiristää.

  VastaaPoista
 6. ...mäntäkenraali... mitä jos oikeasti alkaisitte pojat lukea, muutakin kuin sitä jallua? :D

  sä päivität liian harvoin nykyään. en tykkää.

  VastaaPoista
 7. Siitä on tullu tommonen sen jälkeen kun pääkaupungin humu imaisi sen.

  VastaaPoista
 8. Ja tuo äskeinen Nuuhan olin minä, Panu.

  VastaaPoista
 9. Mä päivitän harvoin nykyään. Aivan liian harvoin. Mulla kun ei vain tunnu olevan mitään asiaa. Kirjoitan tästä nyt merkinnän sitten.

  VastaaPoista