maanantai 10. maaliskuuta 2008

Anno Domini Harley Davidson

Hei jälleen. Menneet neljä päivää ovat olleet aika mukavan mitäänsanomattomia: Olen palannut työelämän syövereihin ja teatteriharrasteen pariin. Työelämästä ei tarvinne raportoida, sillä sitä samaahan se on kuin ennenkin. Teatteristakaan ei mitään uutta.

Lauantaina piti olla erään baarin avajaiset. Alun perin 18.00 piti aloittaa mutta joskus päivällä tuli viesti, että aloitus siirtyy klo. 20.00:een. Menin paikalle jo vähän yli 18.00 ihan vain auttaakseni jos mahdollista. Näky oli hurja: Minulle kovin tuttu tila oli täysin erinäköinen ja täysin remontissa edelleen. Tatuoidut, isokokoiset miehet huhkivat minkä kerkesivät, lattialistojen veto oli kesken, samoin sähkötyöt ja muut ”pikku hommat”. Menin avuksi vetämään paneeleita paikalleen ja samalla katselin työväkeä. Osa oli ollut paikalla yhtäjaksoisesti noin 30 tuntia tekemässä töitä ja se kyllä paistoi silmistäkin jo.

Puolta tuntia ennen avajaisia työt keskeytettiin ravintolan omistajan toimesta ja hän ilmoitti että kiire lakkasi nyt. Avajaiset siirretään viikolla eteenpäin. Ilmoitus oli harmillinen ja odotetun kaltainen. No, perjantaina sitten uusiksi. Sehän sopii ainakin Mierolaiselle, paikkakunnalla olen teatterin takia kuitenkin.

Lauantai-illan saadessa uuden suunnan, ajauduin ottosiskoni, parin työkaverini ja heidän ystäviensä kanssa juopottelemaan. Oli mukavaa. Ystäväni ja erään paikallisen yhtyeen managerikin tuli myöhemmin seurueen lisäksi. Isolla ryhmällä juopoteltiin ja nautittiin ilmaisista kaapelikanavista. Mitä tekee täten joukko viriilejä nuoria aikuisia lauantai-iltana? Juo alkoholia ja katsoo Disney Channelia. Tietenkin.

Majoituksen olin saanut järjestettyä erään ystäväni asuntoon keskustaan ja tyytyväisenä kaupungin yöstä sinne laahustin lihapiirakka kädessäni (lihapiirakka tarkoittaa tässä yhteydessä ihan grilliltä ostettua yöpalaa, ei mitään baarista poimittua tikkaria, pervo). Sunnuntaina sitten töiden jälkeen takaisin tänne kotikaupunkiin ja sen elämään. Panun kanssa syötiin sieniä ja jotain muuta kuulemma Helsingin parhaassa kiinalaisessa. Ensi kerralla minä valitsen ruoan. ;)

Tajusin tänään että minulla on otsikon tauti. Käytyäni työhaastattelussa, ostin ruokaa ja pari elokuvaa. Tein ruoan ja aloin syömään ja katsomaan elokuvaa. Kesken leffan katsomisen vaihdoin katon valaisimen (noin puolen tunnin homma), leffaa piti siis paussittaa kyseinen aika. Siivotessa tauti esiintyy mm. kaikki paperit lukemalla ja lehdet selaamalla. On muitakin esiintymistapoja, en nyt jaksa keskittyä miettimään niitä. Jos olisin koira, juoksisin häntäni perässä villisti.

8 kommenttia:

 1. sä varmaan nukut liikaa. pitäisköhän sun alkaa rajoittaa?

  VastaaPoista
 2. mä voin vaan kuvitella, kuinka vituttaa ettää avajaisia joutuu siirtämään.

  mä en muuten oo koskaan ajatellut lihapiirakkaa tiksuna, mutta nyt senkin roskaruokainen pyhyys on pilattu. yhyy.

  VastaaPoista
 3. Mä näin yksi päivä ihan sika hienon paidan, jossa luki MC HC ADHD. Mä haluaisin semmoisen.

  Toinen paita, mikä saa mut repeilemään oikeesti aina ja ääneen, vaikka muuten pokka pysyykin aina hyvin, on Kotipizzan "Houston, we have a pizza"-paita. Hehe. Hehehehe. (Beavis & Butthead-naurua.)

  Mäkin epäilen että Mierolainen nukkuu liikaa. Sen kroppa ei oo tottunut, ja nyt se tilttaa. Poks vaan kuuluu.

  VastaaPoista
 4. Annan sun ensi kerralla tilata mulle lihaa niin ollaan sujut?:)

  VastaaPoista
 5. musta hauskin printtipaita on edelleen se "kaikki liha tottelee haarukkaa", jonka näin jollain pojalla egotripin keikalla vuosia sitten. hk:ta se kai mainosti.

  VastaaPoista
 6. Apua, on muuten tosi tosi hauska :D :D :D

  Kaikki liha niin TODELLAKIN tottelee haarukkaa:D

  VastaaPoista
 7. T-paitahuumori on vaikea ala. Mä tykkään Eläkeläisten t-paidoista, esim. Trio Niskalaukauksen paitamalliin tehty "Minulle vittuillaan" naurattaa aina. Samoin se äärimmäisen hieno keksintö jossa kuvassa on kokonainen viinilasi ja poiketen varoitustarrasta, kuvassa lukee "kovasti".

  Mä koitan nyt sitten palautua takaisin normaaliksi, heräsin aamulla 5:45.

  VastaaPoista