perjantai 4. tammikuuta 2008

Ukset

Perjantainen tervehdys tältä puolen näyttöpäätettä. Talvi näyttäytyy sittenkin meille pohjoisen asukeille. Lunta makaa maassa edes sen verran että valkeata näkyy ikkunasta enemmän kuin tummaa pintaa. Lämpötila myöskin on oikeastaan erittäin passeli. Pari astetta pakkasta celsiusasteikolla ja kylmä muttei kova tuuli suoraan napajäätiköltä lähetettynä. Kaivoinpa siis talvitakin esiin kaapista, luurankojen seasta.

Eilinen meni omalla painollaan. Työn jälkeen saavuin luonnollisesti kotiin ja tein pitkästä aikaa kasvisruokaa. Maittavaa, vaikkakin pienen aikataulullisen ongelman takia kasvispihvit olivatkin ravintolaterminologian mukaisesti ”well done”. Ilta sujui tietokoneen äärellä, mm. keskustelemalla ja työpaikkoja tarkastelemalla. Voi hyvinkin olla että tänään töiden jälkeen laitan parikin anomusta vetämään. Määränpäänä on tarunhohtoinen pääkaupunkimme, kaikkine viettelyksineen ja vaaroineen.

Tälle päivälle ei olekaan muuta ohjelmaa suunniteltu sillä huominen tuo tullessaan, jälleen kerran, matkan pääkaupunkiin, sen tavaroiden ja hyödykkeiden täyttämiin kauppoihin, asiakasvirtojen sekaan seisomaan ja neuvottomana pyörimään ympyrää. En tosin ole vielä päättänyt että pyörinkö myötä- vai vastapäivään, jonkinlaisia uskaliaita riskejä on otettava ja jätettävä asioita sattuman varaan.

Mistään muusta huomisen osalta ei aio kertoa vielä mitään, täten jätän katteettoman lupauksen myöhemmästä selonteosta. Vaan ehkäpä yllätänkin Sinut ja kerron oikeasti myöhemmin jotain? Tulevana viikonloppuna on myös aika ja syytä juhlia, onhan se ainoa vapaa viikonloppu tässä kuussa. Jälleen kerran Matkamessut ovat tekemässä tuloaan kovaa vauhtia ja tämä näkyy pääkallokalenterissani myös uusina merkintöinä: Virallista palaveria, epävirallisia sivumerkintöjä, omituisia lyhenteitä joiden tarkoitus tuntuu olevan myös allekirjoittaneella hyvinkin hukassa.

Nyt on tämän merkinnän viimeisten kirjainten ja välimerkkien aika, aika loppuu kesken ja rivien reunat tulevat vastaan. Toivottavasti aurinko jatkaa omaa sinnikästä työtään ilman turhia väliverhoja jotka mm. stratocumuluksina tunnetaan. Melatoniinin valmistus on syytä tehdä yöaikaan, ei näin puolen päivän kynnyksellä. Nyt avaamaan uksia ja tekemään muutkin tarpeelliset työt, merkintä nro. 60 päättyy tähän.

1 kommentti:

  1. sä elät NIIN reunalla! :D toivottavasti varoit pyöriessäsi kaikkia niitä äkäisiä sotaveteraaneja ja vinkuvia teinejä, jotka helposti lynkkaavat moisen taiteilijasielun.
    kulutusjuhla paras juhla!
    nimim. sulaa ne jäätiköt kuitenkin.

    VastaaPoista