keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Harrastamisen parissa

Hei vain. Tämä merkintä on sitten lyhyt, älä odota siltä mitään, kuten elämältäkään. Lähipäivien ajat, joina en ole ollut töissä, olen viettänyt lähinnä harrastaen. Kylläpä kyllä, esittävä taide tarvitsee luxia: kalvotettuna, goboilla ja ilman, kaikenlaisissa muodoissa ja valotehoissa ylipäänsä ja niitä minä olen nyt sitten pakertanut.

Olen myös palannut vanhan harrastukseni pariin näköjään. Heräilen taas keskellä yötä enkä saa nukutuksi. ”19 pisteen käännöksen” oireisiin se kyllä kuuluu mutta minusta ei muutoin tunnu sille. Olen ehkäpä siis bipolaarinen karhu ja lanaan maanisuuden tietyömaalla tällä hetkellä? Ei, sillekään ei oikein tunnu. Tuntuu lähinnä väsyttävälle, kahvikin vain ärsyttää vatsaa ja stressimittari kohoaa siinä missä tietoisuus ja ymmärrys aikataulun pienuudestakin. Vähän yli viikko ja aivan hyvin paljon tekemistä. Töissäkin pitäisi olla ja keritä tekemään työasioita.

Nyt hakemaan lisää kahvia ja hankkimaan vatsahaavaa. Muista katsoa kumpaankin suuntaan ennen kuin ylität tien.

2 kommenttia:

  1. hieno stone temple pilots -vihje kätkettynä tuonne!
    musta sun kannattais kyllä jättää toi sumpin pihistely ja vaihtaa vahvempiin lääkkeisiin, esim. kofeiinitabuihin tai amfetamiiniin. mä itse aina unettomuusjaksoina koetan muistuttaa itselleni, ettei unettomuuteen ole kai kukaan vielä kuollut ja kyllä se kroppa sitten nukkuu kun ei jaksa enää valvoa, mutta yleensä tuo on täysin tarpeetonta ja sitä paitsi vituttavaa. sulle en siis sano niin, vaan sanon että "ei muuta ku vetoja!".

    VastaaPoista
  2. mainostoimissa on yksi jannu, joka aina kahvia hakiessaan sanoo, että "täytyy pitää vatsahaava auki".

    niin. ei mulla muuta, paitsi että ole hyvä ja kirjoita useammin.

    VastaaPoista