maanantai 7. tammikuuta 2008

assosiaatiota ja hyppysellinen eläimistä.

Arkipäivän aamua. Viikonlopun humun jälkeen tämä maanantainen aamutuokio, musiikin ja kahvin seurassa, on jotenkin rauhoittava kokemus. Lauantaina tapahtui kaikenlaista mielenkiintoista. Tämän sanottuani minulta odotettaneen jonkinlaista selontekoa, tiedän ja ymmärrän sen. Kovin itsekkäistä syistä jätän arvon lukijakunnan nyt kuitenkin vähän tyhjän päälle, äärimmäisen pienelle informaatiomäärälle joka ei helpota yhtään ja saa asiat tuntumaan irrationaalisille. Täten siis, erään toisen merkinnän kunniaksi, sarja irrallisia vapaan assosiaation sanoja:

Helsinki, Kamppi, Loose, Olut, sisko, Iguana, Bruuveri, sanaharkka, pettymys, puhelu, tekstiviesti, Inferno, Hamlet, supertytöt, tuuli, Kamppi.

Näitä sanoja sekoittamalla ja asettamalla ne oikeaan aikajärjestykseen saattaa saada edes jonkinlaisen kokonaiskäsityksen illasta. Todennäköisempää on että ei.

Eilen pääsin viimein kotiin ja olin jo henkisesti valmistautunut makaamaan koko illan sohvalla, väsymys ja huono omatunto seuranani. Hivenen kotiutumiseni jälkeen sain viestin joka muistutti minua sovitusta kaveritapaamisesta ravintolassa. Sinnehän oli siis mentävä vaikka aluksi olinkin vastentahtoinen. Mukavaa oli, ruoka oli erittäin maukasta ja hintakin oli kaiketi kohtuullinen. Neljän ihmisen ravintolaruokailun maksaminen allekirjoittaneen pankkikortilla oli hetki jossa sukupolvet kohtaavat, historia ja tulevaisuus osuvat vastakkain pienellä polulla ja sulautuvat toistensa läpi kuin nesteet. Tulee vääjäämättä mieleen ne hetket kun olemme käyneet vanhempiemme kanssa syömässä jonkin merkkipäivän kunniaksi. Esimerkkeinä vaikkapa syntymäpäivät, sähkön keksiminen ja Ensimmäisen Maailmansodan syttyminen.

Eilen sain myös lievitettyä huonon omantunnon pistävän jomotuksen, nyt pisto ei ole enää kova ja terävä, lähinnä lievää jomotusta joka säteilee laajemmalle alueelle, kuten Mobilat-mainoksen havaintokuvassa.

Tänään on sitten eläinkuntapäivä. Siitä lisää myöhemmin (Katteeton lupaus? Tuskin.), informaation ollessa suurempaa. Odotan innolla.

----------------
Now playing: Rage Against The Machine - Bulls On Parade
via FoxyTunes

2 kommenttia:

  1. hihii, olen sisäpiiriläinen, sillä mä osaan sijoittaa sanat oikeaan järjestykseen ja tiedän vieläpä, minkä kirjoituksen innoittama tuo assosiaatioketju on! tulipa erityinen olo :)
    miksi ihmeessä sä muuten heräät näin kamalan varhain vapaapäivinäs?

    VastaaPoista
  2. Niin ootkin! :D

    Varhainen mato linnun tappaa. Tai ainakin jotenkin niin se menee. Hyvähän se on ihmisen herätä aikaisin, ei mennyt kuin 13 tuntia heräämisestä että sain imuroitua.

    VastaaPoista