sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Huuuh.

Hei vain kaikki. En tiedä mistä aloittaisin, on hivenen hämärän peitossa asiat ja yleisessä myllerryksessä. Olen tällä hetkellä Oulun lentoasemalla odottamassa lentoa takaisin kotiin. Käväistiin työporukalla piipahtamassa viikonloppureissulla ja kivaa oli. Pakolliset Toripoliisin patsas ja Rotuaari tuli tsekattua läpi, samoin pari baaria ja yleisesti ottaen meininki oli hyvä. Suurta plussaa oli hotellin tarjoama saunamahdollisuus kahtena iltana peräkkäin.

Nyt olo on suorastaan arveluttava ja elimistö tilttailee. Se ehkä kuuluu tähän hommaan jotenkin, en tiedä. Harmittavasti jäi Stam1nan keikat väliin talouspoliittisesta syystä. Tuli nähtyä erästä tuttuakin pitkästä aikaa ja liirum laarum.

Minulla oli joku pointti tähän merkintään, mutta enpä muista sitä enää. Täytyy ehkä mennä ottamaan toinen tasoittava kalja ennen lentoa ja samalla yrittää selvittää, onko jotain kisastudiota jossain hyvässä paikassa. Että jos vaikka olisi ihan kuudentoista vuoden takainen lopputulos. Miksi sitä pitää muistella? Siitäkö on kiinni tämän kansakunnan itsetunto?

Huomenna on taas työpäivä ja se toivottavasti antaa sopivaa jarrua tämän illan kuvioon. Olen muutoinkin todella väsynyt nykyään (tähän hommaan), ja rikkonaiset ja lyhyet unet eivät ainakaan edesauta pirteystilan saamista. Mutta joo, eipä tässä sitten ilmeisesti muuta. Pitkää ikää teille kaikille.

2 kommenttia:

  1. "Siitäkö on kiinni tämän kansakunnan itsetunto?"
    Siitä ja Euroviisujen voitosta!

    VastaaPoista
  2. komppaan. sodattomalle sukupolvelle jääkiekon mm-kisat on se kansalaisuhman ja yhteishengen vuosittainen pönkitys ja hurmio, että jotta jos ei muuta ni ainaki osataan vittu luistella! khyyyyl.

    VastaaPoista