maanantai 2. toukokuuta 2011

Day 21 A song that you listen to when you're happy

Kylläpä väsyttää. Viime yönä näin kemiallista unta ja se oli niin tapahtumarikas, että vaikka nukuin melkein kahdeksan tuntia, olen nyt ihan poikki. Yritetään silti mennä tämä merkintä läpi.

Musiikkimakuni on oikeasti suhteellisen laaja (vaikka tämä blogi eittämättä antaa suhteellisen kapeakatseisen kuvan metallipainotteisuudellaan) ja monipuolinen. Voin siis kuunnella melkeinpä mitä tahansa musiikkia ollessani iloinen. Yleensä iloisena musiikkiini kuuluu torvisektiot. En tiedä miksi, mutta brassisoittimet tuovat hymyn huulilleni. Siispä Sam & Dave, ska-musiikki tai vaikka joku big band-veto voi hyvinkin soida kodossani kun kesäinen aurinko paistaa ja on syytä olla hymyä.

Tänään biisiksi valikoituu mielestäni maailman paras ja karismaattisin laulaja ja yksi hänen tunnetuimmista biiseistään. Tästä jos jostain tulee hyvälle päälle. Onhan tietenkin haaveenani joskus päästä käymään kyseisen biisin kaupungissa. Muistaakseni MINÄ on lupautunut majoittamaankin. :)

Maanantaihin hyvää potkua tuo Frank Sinatra ja New York, New York (tämä versio on selkeästi Sinatran pitkän uran ehtoopuolella äänitetty mutta yhtä kaikki, aivan loistava).

2 kommenttia:

  1. tää on ihan pimeen hyvä valinta. me duunissa kollegan kanssa aina ilostuttiin tästä niin saatanasti et alettiin tanssia kuvitteellisten sateenvarjojen kanssa. toinen tosi kiva on strangers in the night. frankie-boy <3

    VastaaPoista
  2. Tää ON pimeen hyvä biisi. Frankie oli paras kaikista, ihan ehdottomasti.

    Strangersin oon joskus laulanut faijan häissä. Oli mukavaa, vaikka olisi saanut jännittää huomattavasti paljon vähemmän ja biisinkin olisi voinut treenata kunnolla etukäteen.

    VastaaPoista