tiistai 17. toukokuuta 2011

The Heat

Edellisen merkinnän jälkeen en mennytkään ottamaan toista korjaavaa, vaan sinnittelin kotiin asti. Käytin myös ensimmäistä kertaa ikinä lentokoneessa wifiä. Huikea parannus ajanvieteongelmiin tulee olemaan tuo. Jos sallitte tällaista hivenen markuskajomaista sanajärjestystä käytettävän.

Kiekkomatsia tuli seurattua Gloriassa, varmaankin Helsingin suurimmalta näytöltä. Yhdeksäntoista neliömetriä oli kokoa ja kyllähän siitä näki. Yllättäen menin aika humalaan matsin aikana ja muistan kotiutuessani naureskelleeni, kun laitoin herätyskellon soimaan vahingossa vasta 9.15 työajan alkaessa varttia aiemmin. Seuraavaksi sitten heräsin tuohon em. kellonaikaan ja hivenen kiirehän siinä sitten tuli. Onneksi duunissa oli suhteellisen rento meininki ja sai ihan vapaaseen tahtiin tehdä hommia.

Tuli sitten lähdettyä tuonne Kauppatorille katsastamaan juhlia ja hoh hoijaa. En tiedä olenko jo niin vanha, että en tajua mitään nuorisoviihteestä vai missä oli vika, mutta esiintyjäthän olivat ihan silkkaa paskaa. Paitsi Loiri ja kevyehkö ylitulkintansa. Minun kävi sääliksi niitä lukuisia lapsiperheitä, jotka olivat paikalla esim. Nygårdin kirosanasateessa ja ylipäänsä alapäähuumorihommassa. On siinä ollut vanhemmilla selittämistä jälkikäteen. Ja mitä se Tuure Kilpeläinen siellä teki? Tai se täysin yhdentekevä Poju? Tai se joku rock-yhtye? Todella huono kattaus ylipäänsä.

Illalla kävin vielä Kustaa Vaasassa moikkaamassa tuttuja musavideon julkistamistilaisuudessa ja ajelin prameasti taksilla kotiin. Ei olisi kannattanut. Ytimessä oli sellainen kaaos päällä, että maksoin aika monta euroa paikallaan istuskelusta.

Tänään oli vähemmän krapula kuin arvelin ja kävinkin Lahdessa kääntymässä. Noin puolen tunnin kuluttua olisi IWRESTLEDABEARONCE Tavastialla, mutta koska olen enemmän ja vähemmän lojunut edelliset neljä iltaa baareissa, on nyt pakko säästää rahaa (ja maksaa) ja jättää väliin. Niinpä nyt sitten lojun kotona ja kuuntelen The Prodigya ja haaveilen kesästä. Ehkä se sieltä vielä tulee eteen jossain vaiheessa.

(Otsikko The Prodigya)

3 kommenttia:

 1. Mä katselin sitä kotoa televisiosta ja ihmettelin, että mistä ihmeestä ne esiintyjät sinne oli revitty. Poju kuka? Ja mikä se bändikin oli? Tuure Kilpeläinen?!!? Petri Nygårdista en ees rupee... Noloo, kun kaikkialla sanotaan, että se on tamperelainen!

  VastaaPoista
 2. mä toivoin että olis ollu jotain kiimajuttuja. mut olikin lätkää. eipä siinä, onhan sekin aikamoista juoksuaikatouhua parhaimmillaan.

  VastaaPoista
 3. Tiina: Paikan päällä se karmeus vielä multiploitui pitkien vaihtovälien ollessa todellisuutta pitempiä ja äänenpaineiden vaihdellessa ihan isojakin määriä.

  Kesis: Kiimajuttuja? Mulla? Ei ole näköpiirissä sellaista toimintaa.

  VastaaPoista