keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Day 30 Your favourite song at this time last year

Nyt tämä on sitten kalkkiviivoilla (kirjoitin ensiksi -viinoilla). On ollut mukavat 30 päivää, kun on saanut silkassa egosentrisyydessään keskittyä omaan itseensä ja musiikkiin. Samalla tämä on ollut hyvää kirjoitusharjoitusta pitkällisen hiljaiselon jälkeen.

Olin etukäteen varma, että Toolia ja Isistä tulee valituksi enemmänkin, mutta jäivätpä aika vähille. Varsinaisia yllätysnostoja ei tainnut tulla yhtään kappaletta. Ellei nyt sitten paria kevennystä oteta huomioon. Niin se vain on, ei sitä ilmeisesti osaa suhtautua tiettyihin aihealueisiin vieläkään vakavalla otteella. Ristiotteella.

Koska vuosi sitten en kirjoittanut mihinkään mitään, en voi mistään tarkistaa vuodentakaisia suosikkejani. Muistini on luonnollisesti hatara, kuten meillä vanhuksilla jo sietääkin olla. Jos kaiken muistaisi mitä näillä kilometreillä on kerinnyt tehdä, psyyke pettäisi uskoakseni aika nopeasti. En muista ilmestyikö vuosi sitten tähän aikaan mitään hyvää levyä edes. Kyllä varmaan joku julkaisi jotain edes etäisesti sivulauseessa mainitsemisen arvoista.

Kerkesin tässä jo vähän panikoitua asian tiimoilta, kunnes tajusin katsastaa kalenteriini. Vuosi sitten kalenterini pursusi merkintöjä ja yksi sieltä nosti päätään. Kun näin kyseisen merkinnän, tajusin heti valtaisan epäkohdan blogissa. En ole täällä aikoihin hehkuttanut erästä yhtyettä. Bändi kuuluu ehdottomasti suuriin suosikkeihini. On siis oiva tapa lopettaa tämä missio tuon merkinnän lopputulokseen ja samalla antaa kyseiselle yhtyeelle se kunnia joka heille kuuluu. Vuosi sitten lempibiisini toden totta oli tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti