sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Day 20 A song that you listen to when you're angry

Hei kaikki. Vappu on nyt lusittu ja mieleni halajavi makeisia ja eritoten suklaata. Jos olisin nainen, selittäisin asian sillä vanhalla seksin korvike-jutulla, mutta koska olen ainakin nimellisesti mies, en voi vedota tähänkään.

Vaan paskaakos tässä nyt mistään suklaista jauheta sen enempiä. Mennään musiikkiin.

Tämä biisi jonka valitsen, on hyvin omiaan vihaisena kuunteluun. Vihaisena kuunneltavan musiikin parametrit toteutuvat ihan heittämällä: Siinä on nopeaa tempoa, aggressiivisuutta, ilmeisesti eniten energiaa missään biisissä ikinä, vihainen teksti, suhteellisen kipakka laulusuoritus ja kaikki maailman parhaiten muutoinkin.

Tämä biisi käy tosin myös muihin asioihin kuin vihailuun. Itse tykkään kuunnella tätä tiskatessa ja varsinkin kokatessa on mukava hyräillä tämän tahtiin. Nukkumaanmenoa ennen pitää kyllä vähän vältellä, vaan herätyskellon soittoäänenä taasen kovin oiva.

Suosittelen myöskin kokeilemaan tätä esim. Mannerheimintiellä perjantai-iltapäivänä auton kanssa liikkuessa. Huolellinen road rage on aina paikallaan. Sitä omaa mielitiettyään hellästi lempiessä tämä voisi tuoda mukavan pikantin lisän aviovuoteen kuhinaan. Tai no, noista hommista en tiedä mitään. Lähden etsimään suklaata jostain kaupasta tai kioskista nyt. Kiitos hei.

Valintana siis hyvin itseoikeutetusti (ja nyt sitä volyymia) Strapping Young Lad – Shitstorm

2 kommenttia:

  1. kun mun uusinta tatskaa tehtiin niin tämä yhtye soi taustalla ja pidin siitä kovin sekä olin harmissani, etten ollut tutustunut siihen aiemmin. ei muuta. loppu.

    VastaaPoista
  2. SYL on mun mielestä yksi maailman parhaista ikinä ja on tosi sääli, että Devin Townsend laittoi bändin roskiin. Tuli onneksi nähtyä kerran livenä.

    Suosittelen levyistään varsinkin nimikkoalbumia ja Alienia (jolta tämäkin biisi on).

    VastaaPoista