lauantai 20. joulukuuta 2008

Porcelain Heart

Terve taas. Elämä alkaa asettua vähitellen takaisin uomiinsa. Antibioottikuurin viimeinen (jalkapallokentän kokoinen) tabletti odottaa ottamistaan, olen palannut takaisin töihin ja olen juopotellut kolmena edellisenä iltana. Eilinen oli kyllä vähän vahingossa alkanut juttu, töissä oli tarjolla glögiä ja siihen sai makua leikkaamaan mustikkakossua. Siitä se ajatus sitten lähti.

Töiden jälkeen pika pikaa Looseen ottamaan ”yksi taikka kaksi tasoittavaa” ennen kotiutumista, soitto Nuunikselle seurankipeänä ihmisenä ja arvaattekin varmasti lopun. Panun takia juovuimme ja yhtäkkiä vedimme luonani snapseja ja siirryimme Heavy Corneriin. Sitten onkin taas aika hämärät muistikuvat mutta varmasti on hauskaa ollut ja aamulla olo oli sen mukainen myöskin. On vieläkin aika heikko happi. Juuri mietin tukitoimintona glögin laittamista liedelle ja kirkkaan pullon esiin kaivamista.

Olin keskiviikkona ja torstaina katsomassa Von Hertzen Brothersia Tavastialla, kyllä se bändi sitten osaa hommansa erinomaisesti. Koska ketään teistä ei kiinnosta, laitankin tähän kummankin illan settilistat. Siitäs saatte!

keskiviikko:

 1. Brother
 2. Freedom Fighter
 3. Somewhere In The Middle
 4. I Came For You
 5. River (akustisena)
 6. Beside You
 7. Silver Lover
 8. Endlessly
 9. Let Thy Will Be Done
 10. Faded Photographs
 11. Experience
 12. Dreamworld
 13. Kiss A Wish
 14. Discipline Of The Sun
 15. Willing Victim

torstai:

 1. Bring Out The Sun
 2. Spanish 411
 3. Somewhere In The Middle
 4. I Came For You
 5. River
 6. I Gave Up – Dreamworld
 7. Freedom Fighter
 8. Brother
 9. In Your Arms
 10. Let Thy Will Be Done
 11. Kiss A Wish

Encore: Discipline Of The Sun

toka encore: Willing Victim

Kyllä kelpasi noiden tahtiin juoda alkoholia ja hymyillä kilpaa muiden kanssa. Universaalin rakkauden tunne klubitiloissa on mahtava kokemus. Mitäs muuta on lähipäivinä tapahtunut? Neiti D. on feidannut minut tyylipuhtaasti vissiinkin joten suhdetoimintapuolella on aivan yhtä hiljaista kuin ennenkin.

Ai niin, näin eilen kuolleen ihmisen kun menin töihin. Kahden ambulanssin värivalot maalasivat asfalttia nopeaan tahtiin, askeleeni johdattivat minua kohti maassa makaavaa kalmoa. Perinteisesti valkoisen kaavun alta pilkotti toinen kenkä. Oli pakko töissä masturÄH.

Eiköhän tämä merkintä ollutkin sitten tässä. Täytyy hakea varmaan jotain juotavaa nyt.

Ai niin, ikäkriisini kohosi aivan uusiin ulottuvuuksiin tänään. Täytin syksyllä pyöreät 30 vuotta ja näin enoni tänään ja hänen sanojaan lainatakseni: ”Olet jo kohta neljäkymppinen ja minä vasta täytin sen verran.” KOHTA NELJÄKYMMENTÄ! Se sairas sika, 46-vuotias vääräleuka. Kylläpä nyt ahdistaakin.

Eiköhän tämä merkintä ollutkin sitten tässä. Täytyy hakea varmaan jotain juotavaa nyt.

Täytyy hakea varmaan jotain.

Täytyy.

(otsikko Opethia)

7 kommenttia:

 1. :D kevyt vittuilun tuntu kyllä enon sanoissa. ei noin saa sanoa halooÄH

  VastaaPoista
 2. mua naurattaa niin toi ruumiin näkemisen ja masturboinnin sanominen samassa lauseessa.

  VastaaPoista
 3. mun eka ikäkriisi käynnistyi juurikin vastaavankaltaisista tapahtumista. 25-vuotissynttäreilläni ystäväni pikkuveli (joka on kyllä minuakin vanhempi, mikäli mahdollista) kirjoitti vieraskirjaan, että "nythän on niin neiti hyvä, että olette lähempänä viittäkymmentä kuin syntymäänne" ja minä siihen että UHUU, HAISTA PASKA! ja siitä se sitten lähti.

  VastaaPoista
 4. "Panun takia juovuimme", WTF? Tyypit oli jo ihan naamat kun mä tulin paikalle, haloo? Kaikki aina pistää mun piikkin kaiken. Kuka niitä shottejakin (niitä ekoja, myönnän) vastusti viimeiseen asti, häh? Niin, häh?

  Nuun omassa blogissaan esittämä arvio siitä, etten muka päässyt sinne keikalle oli myös ihan pelkkää propagandaa. Keikalla olin - ja pysyin.

  VastaaPoista
 5. No oltiinhan me ihan naamat jo silloin kun sä tulit, me odotettiin sua niin pitkään ja baarissa odottaessa ei ole oikein muuta mielekästä tekemistä kuin kaksin käsin kantaa tuoppeja pöytään ja imuroida niistä nesteet omaan elimistöön.

  Oli kyllä silti mahtava ilta.

  VastaaPoista
 6. haha, nyt ihan totta kun poimit noi lainit niin sua tunnutaan syytettävän kaikesta. ei me oikeesti olla sitä mieltä, koitetaan vaan keventää oman mielen taakkaa kun taas juotiin viinaa. shottejakin vastustit oikeasti viimeiseen asti.

  VastaaPoista
 7. Apologies accepted. Oli kovasti hauskaa nääs.

  VastaaPoista