perjantai 26. joulukuuta 2008

Takaisin sorvin ääreen päiväksi.

No niin. Joulu on nyt juhlittu, paketit avattu, siskontytön intoilu katsottu, ruokia syöty ja perheen kesken hyvä aika vietetty. Mitä jäi tästä joulusta mieleen? Oikeastaan omituista kyllä, vahvin muisti- ja mielikuva on aattoiltana kaverin luona vietetty alkuyö. Paikalla oli muutama ihminen ja keskustelimme erään tuomiometallin suurimman nimen kanssa hyvin hyvästi.

Keskustelimme mm. mustan metallin ja äärioikeiston yhteneväisyyksistä ja omituisuuksista, niiden tuomasta uhkakuvasta ja sen sellaisesta. Taustalla soi Turbonegro. Hauskaa oli, sikäli kuin tuollaisesta aiheesta voi olla hauskaa puhua.

Nyt sitten istun töissä ja odotan työtehtävien alkamista. Miss Piggy puhuu telkkarissa taustalla ja juon vettä. Sain antibioottikuurista jotain allergista reaktiota ja se ei ole mitenkään älyttömän kivaa.

Päässäni pyörii uuden biisiaihion pari keskeistä riviä, pitäisi kirjoittaa ne ylös ja alkaa tehdä niiden ympärille lisää täytettä. Olen innoissani löytäessäni jo läpikoluttuun aiheeseen (itselleni) uuden vertauskuvan ja se täytyy hyödyntää ehdottomasti.

Ei tässä nyt oikein ole mitään merkinnäksi kelpaavaa kirjoitettavaa sittenkään, lähinnä odottelen huomista ja sen iltaa varsinkin ja olen tänään varmasti kuin kissa kuumalla katolla, varsinkin kun minulla ei ole tänään mitään tekemistä sen jälkeen kun pääsen töistä. Toivottavasti en sorru juomaan alkoholipitoisia juomia sen takia.

Hyvää päivää sinulle, toivottavasti joulusi oli oikein hyvä. Minun oli.

2 kommenttia:

 1. HUOMINENHUOMINENHUOMINEN
  HUOMINENHUOMINENHUOMINENHUOMIN
  ENHUOMINENHUOMINENHUOMINENHUOMI
  NENHUOMINENHUOM
  INENHUOMINENHUOMINEN

  VastaaPoista
 2. HUOMINEN
  HUOMINENHUOMINEN
  HUOMINENHUOMINENHUOMINEN
  HUOMINENHUOMINENHUOMINENHUOMINEN
  HUOMINENHUOMINENHUOMINENHUOMINENHUOMINEN

  VastaaPoista