lauantai 6. joulukuuta 2008

Blackout

Eilen oli entisen työpaikkani viimeiset pikkujoulut. Käsittämättömistä syistä johtuen paikka ajetaan alas ja nyt oli hyvä hetki kasata loistava jengi yhteen viimeistä kertaa. Oli mukavaa nähdä ihmisiä joita ei ollut nähnyt pariin vuoteen, kaikilla varmaankin vähän samanlainen pieni apeus rinnassaan.

Alkoholia juotiin, näin tissejä (parasta!) ja kai siellä jotain muutakin tapahtui. En muista. Filmi meni siis perinteiseen tapaan poikki ja projektorihuone yrittää parhaillaan saada jotain aikaiseksi. Pidin myös puheen täysin valmistelematta. Joko mainitsin, että näin tissejä? Tissit tuntuvat halatessa hyville. Tisseillä voi myös taistella vihollisia vastaan, ampua lasersäteillä tunkeilijoita, suorittaa maksuja, hämätä vihollista, houkutella vastustajaa kertomaan salaisuuksia, tehdä kokeita, tarkastaa kokeita, paistaa ruokaa, metsästää kettuja (thus ketunnenät?), piirtää, sommitella… eksyn aiheesta.

Bussimatkalla tänään kohti kotia ja Helsinkiä siinä sivussa, miltei tuli kyynel silmääni Fear Factoryn Resurrectionin soidessa. Aivan uskomattoman kaunis biisi. Nyt juon kaljaa kotona ja yritän. Minulla on tapaaminen parin tunnin päästä ja katsotaan kuinka skarppiin kuntoon saatan itseni sitä ennen. Taidan nyt juoda oluen loppuun ja mennä suihkuun.

Ai niin, hyvää synttäriä Suomelle.


(otsikko tällä hetkellä soivaa (Hed) P.E.:tä. Sopii hyvin.)

1 kommentti:

  1. joskus saattaa olla kätevääkin, että filmi poikkeaa. useimmiten olisi vain kiva muistaa, että osaisi nauraa oikeissa kohdissa kun ihmiset toistelevat illan tapahtumia.

    sanavahvistus on yhtä kykenemätön kuin minäkin: indewabl

    VastaaPoista