maanantai 25. helmikuuta 2008

Vailla asiaa (paitsi se yhtyeosuus, tarkasta se. Muuten ei kannata kyllä lukea tätä(kään) merkintää. Tekisit jotain merkittävää elämälläsi mieluummin)

Hei. Kiva kun tulit tänne, täällähän onkin jo kaikki paikalla. Käy hakemassa kahvia ja pullaa keittiöstä ja tule sitten tänne olkkariin niin voidaan vähän debatoida hyvässä hengessä maailmanpoliittisista uhkakuvista ja naisten oikeuksista.

Ajattelin tulla nyt tänne vain ilmoittamaan että pakkaaminen on aivan järkyttävää hommaa. Mulla on nälkä. Ja niin, se syy miksi nyt aikaasi tuhlaan luetuttamalla näitä kryptisiä kirjainyhdistelmiä, on se että löysin uuden lupaavan yhtyeen. Todella hyvää matskua jakelee Ameriikan yhdysvalloista tuleva Rosetta.

Kuuntele ja nauti. Minä pyrin siihen. Mukavasti rauhoittaa mieltä kun olen astmanhankintahommassa nyt hyvin edistymässä. Kuka tätä pölyä on kantanut tänne?

27 kommenttia:

 1. miksi pakkaat? munkin pitäis, mutta ajattelin tehdä perinteiset eli jättää viime tippaan. viimeksi kun tein tämän isommassa mittakaavassa, oli kirjoitukset, joihin loppujen lopuksi luin yhteensä 6 sivua psykkaa. meni iha helvetin upeasti.

  VastaaPoista
 2. "Mää muutan tsaddiin ja alan seukkaa jonku lätkäpelaajan kaa."

  Tai siis, Helsinkiin muuttuu osoite. Ei mitn järkeä. Sille ainakin tuntuu nyt. Mä en myöskään perustanut kirjoituksiin lukemisesta, meni ihan hyvin. Että reaalikin jo tokalla kerralla läpi. :D

  VastaaPoista
 3. huom: seukkaa jonku IHKUN lätkäpelaajan kaa :D

  minnes päin muutat? ja miksi helvetissä?!

  VastaaPoista
 4. Niinpäs olikin! En muistanut kun en harjoita telkkaria.

  Mä muutan siihen aika ytimeen ja syistä... ettei menisi liian syvälliseksi ja totuuspohjaiseksi niin sanotaan nyt vaikka sitten että... kostoksi. :D

  VastaaPoista
 5. hahahaha! Kosto on paras syy ikinä! Olen myös kuullut, että "vain tunnevammainen jättää kostamatta".

  tv on saatanasta, sanoi tekopyhä kaikkonen, joka juuri osti syksyllä uuden samsungin. tosin sillä vain pelataan x-boxia. kuinka aikuista ja rakentavaa.

  VastaaPoista
 6. On mullakin tuo laatikko tuossa olemassa mutta siitä tulee vain katsottua noita digitaalisia versatiilidiskejä taikka sitten kiroiltua PS 2:n äärellä.

  Tää ei nyt edisty oikein.

  Verhotkin pitäis vissiin pestä.

  Fistfuck my therapist and tell her I'm not participating, eli lyhennettynä fuck.

  VastaaPoista
 7. ou nou. huono elämä. mä just huomasin porskuttaneeni 4h töissä niin, että vasta kerran käynyt tupakalla. pitäsköhän mennä pihalle puoleks tuntia kyräilee vai jatkaa ihmisten piinaamista messengerin avituksella?!

  VastaaPoista
 8. Aijai, paaaha tupakka. Paaaahaapaaahaa. Tekee niin perkeleesti mieli. Koita yhdistää noi? Läppäri pihalle, varastat jonkun suojaamatonta verkkoa ja poltat vähintään sata röökiä?

  Miksiköhän ihmisellä on valtaisa tarve olla tällainen keräilijäluonne? Siis muutenkin kuin huonojen kokemusten. Tätä tavaraa ja kaikenlaista lippulappusta on vaikka kuinka.

  "Tossa lapussa ei lue muuta kuin tytön kirjoittama teksti "Sussa on haastetta." Tää on ihan pakko säästää." Hoh.

  VastaaPoista
 9. hmmh, mulla on mun epämääräisessä toimistossani parikin konetta, muttei kumpikaan ole läppäri (voisinkohan muokata...?)

  äh, ja nyt ei saa mennä ulos ku ne tossa vieressä räjäyttelee. prkl. ja ähpöhvittusaatana, pomo soittelee. nyt ei ainakaan ole työmoraalia.

  VastaaPoista
 10. Räjäyttelevät työpaikat on parhaita. Taikka kuten nykyajan internet-muoti sen saa, W*ttu parsa!

  Että lol ja omfg tgim rofl, bitches.

  Mua alkaa nyt jo naurattaa tämä tilanne. Täytyyköhän töissä kertoa tästä muutosta koskaan? Entä jos saa uutta duunia?

  VastaaPoista
 11. hahah, aika mahtavaa :D eli et siis siirry firman sisällä?

  mä nyt taas innostuin
  http://onemansblog.com/wp-content/uploads/2007/12/Bubble-Shooter.swf

  VastaaPoista
 12. Bubble-Shooter.swf

  tuo vielä siihen perään :D

  VastaaPoista
 13. En todellakaan siirry firman sisällä. En oo kertonut edes läheskään kaikille kavereillekaan. No, 60 km lisää etäisyyttä sinne tänne.

  Mä veikkaan että pomo kyllä tietää, se oli perjantaina palaverissa niin hermostuneena jo "Kohta muut asiat. Onko kellään mitään? Onko? Onko KELLÄÄN?"

  Mua nauratti niin vitusti että päätin olla kertomatta vaikka olin ajatellut kertovani. No, ehkä joskus tässä vielä. :D

  Mun täytyy visusti pysyä erossa nyt noista nettipeleistä. Desktop Tower Defence pitää mua otteessaan niin pahasti että tästä ei tule mitään.

  VastaaPoista
 14. heh, eli olet myös töissä nyt? mihin on kadonnut moraali? mihin? mä ajattelin itse pistää firmassa huhun siitä, että olisin lähdössä. eli että jos ne todella haluaisi sitten pitää täällä niin sieltä voisi ehkä alkaa tulla hieman parannusehdotuksia, mikä olisi ihan paikallaan.

  VastaaPoista
 15. Mulla on vapaapäivä ja himassa vain heilun. Meillä korkeakyldyyrialan ihmisillä on maanantait vapaita. Pitkän aikaa duuni on tosin ollut sitä että teen päivän työt vartissa ja sitten näytän kiireiseltä jos joku menee ohi. Ei mitään motivaatiota.

  Toi onkin hyvä idea! Saatat hyvinkin saada parannuksia ja palkankorotuksen. Taikka sitten kiitoksen työpanoksesta ja... emmä tiedä... mäkistä duunia? Mitä ihmiset nyt tekee kun jää työttömäksi?

  VastaaPoista
 16. äh, ne jää kotiin dokaamaan ja alkavat keskustelemaan koiran kanssa aivan kuin tämä olisi kanssaihminen. en todellakaan tiedä!

  ei ne mua täältä ainakaan vielä mihinkään potki, mä oon niin helvetin hyvä ja oikeastaan täydellinen

  VastaaPoista
 17. joo, on niin tylsää :D ja kun ihmiset onnistuu lähettämään kaikki asiansa siihen toiseen, mitä on hieman vaikeampaa lukea...prkl

  VastaaPoista
 18. Onpas kivaa: Valtaisa nälkä joten ruokaa ostamaan. Ostoksista unohtuu tiskiaine joka on loppu. Tarvittavat ruoanvalmistusvälineet ovat likaisia. Nälkä on sekunti sekunnilta isompi. Ostamaan tiskiainetta. Takaisin kotiin. Niin loppu että ei jaksa tiskata saati tehdä ruokaa. Hyvä kun jaksaa tässä koneella istua.

  Kohta menee hermot joten täytyy kuunnella heviä ja olla paikallaan. :D

  VastaaPoista
 19. Erittäin pätevää tää Rosetta.

  VastaaPoista
 20. Visti mä muuten odotan mitä jännittävää tässä nyt tapahtuu kun sä oot kohta työtön Helsinkiläinen.

  Se ois muuten sattuneesta syystä helvetin hauskaa, jos Mierolainen siirtyisi "firman sisällä".

  VastaaPoista
 21. helsinkiläinen kirjoitetaan sitten isolla kirjaimella, koska se on Suomen pääkaupunki.

  VastaaPoista
 22. Mä arvasin että sä tykkäät Rosettasta. Iski muhun todella lujasti tänään, löysin meitä yhdistävän Isiksen kautta tämän ja heti innostuin. Levyä ei saa cdon:sta, paskapäät.

  Emmä oo työttömäksi jäämässä, teen taloudellisen itsarin ja käyn alkuun täällä asti töissä. Työpäivä onkin sitten vain 11h pitkä.

  Mun piti melkein mainita tosta helsinkiläisestä mutta sä teitkin sen ihan itse. :)

  VastaaPoista
 23. Mä voin tuoda meille levykset nimmareilla varustettuna, kun meen tonne pändin kotikonnuilla (jos ja kun) käymään tänä vuonna vielä. Olin siellä vaihtarina, lähellä siis, tasan kymmenen vuotta sitten, ja tarkoitus olisi valmistumisen kunniaksi päästä käymään.

  Alkavat host-isä ja äiteekin olla jo vanhoja, ja olisi hauska nähdä, millaisia ovat kymmenen vuotta sitten rasittavia n. 10-vuotiaita tenavia olleet, nykyään collegessa opiskellevat host-siskonlapset.

  VastaaPoista
 24. Joo! Nimmareita! Bändipaitoja myös pitää olla sitten tulossa.

  t.nim. "en omista muita t-paitoja"

  VastaaPoista
 25. Bändipaitoja ja -huppareita!

  Suomen talvi on kylmä ja vaatii paljon vaatetusta.

  VastaaPoista
 26. Eiku sulla on vaan kankkunen:D

  VastaaPoista