perjantai 8. helmikuuta 2008

Jaa.

Ei oivalluksia. Ei aivoja. Olen ollut vähän kiireinen joten en ole kerinnyt edes oikein miettimään. Olen nauttinut Minkin, Nuun, Panun ja Saaran blogeista niinä hetkinä kun en ole ollut töissä, teatterissa tai sängyssä leikkimässä nukkuvaa.

Olen päättänyt muuttaa, täten pitäisi pakata. Jos näkisit tämän tavaramäärän jonka siimeksessä asustan (olenhan keräilijäluonne, tästä voisin kirjoittaa ihan oman merkinnän mutta se johtaisi seksistä puhumiseen.), ymmärtäisit henkisen tuskani. Varsinkin kun olen aikaansaamaton ja muutoinkin äärimmäisen charmantti ryppyineni. Huomenna on ensi-ilta ja maltan tuskin odottaa. Ehkä sen jälkeen saan aikaiseksi asioita. Edes jonkinlaisia. Nyt juon kahvia niin hitaasti että myöhästyn töistä. Se on sinun syysi ehkä.

5 kommenttia:

 1. oi! loistokasta että mä olen tosta joukkiosta aakkosissa eka, joku voi luulla että pidät musta eniten kun pääsin listan kärkeen!
  ja koska mä en ole matala luonne enkä sitäkään vähää paska jätkä, en aio sanoa mitään kenkkua tänne, ainoastaan toivon vilpittömästi hyvää enskaa ja parempaa nukkumista! :)

  VastaaPoista
 2. mä taasen oon jo koulussa tottunut oleen aakkosissa melkein viimeinen, joten mua ei haittaa, vaikka olinkin vasta tokana.

  älkää paskajätkäilkö hei.

  VastaaPoista
 3. ei me enää paskajätkäilläkään :) ja mäkin olen tosielämässä ja melkein aina aakkosten ihan loppupäässä, niin siksi hitusen riemastuin tästä yllättävästä ensisijasta.
  oon oikeasti ihan kiva ja hyvällä tuulellakin. hei.

  VastaaPoista
 4. "hei" missä tahansa lauseen kohtaa houkuttaa suuresti käyttämään sitä itsekin, koska se on hei aika ärsyttävä ;)

  siistii.

  VastaaPoista
 5. Melkein kaikki johtaa seksistä puhumiseen.

  Mä olen ihan tyytyväinen vallitsevaan aakkostilanteeseen myös.

  VastaaPoista