perjantai 22. helmikuuta 2008

En keksi otsikkoa joten haukutaan jotain: Damn Seagulls on aivan paska bändi.

”Jossakin on vikaa, lehmää ja sikaa, meidän kotona huudetaan, kaikki helvetin hullut ja saatanan sairaat, meillä kyllä tunnetaan.” Musta Joutsen on mainio yhtye. Huomenta sinullekin. Minun piti kirjoittaa jotain mutta internetin superkirjoittajat (Panu ja Minkki tällä kertaa, Minkki asiallisella ja Panu täysin asiattomalla ja vähän solvaavalla kirjoituksella) harhauttivat minut ajatuksistani ja siitä punaisen langan ääreltä jonnekin aivan muualle. Tehdäänpä nyt sitten niin että kirjoitan kaikenlaista shaibalaikkaa ja sinä luet jos jaksat. Ihan alkuun kyllä tunnelmaa keventämään sarjakuva.

Voisiko sarjakuva muuten olla englanniksi serial picture? Sarjamurhaajahan on serial killer, tuostahan se luontevasti sitten… Ai niin, Torture Killerin laulajan pestiä ei enää nykyään hoida legendaarisimpia kurkkuja ikinä. Barnes otti ja lähti.

Olen ollut sellaisessa luulossa, että projektini ei edisty mihinkään ja tulen olemaan totaalisessa kusessa asiain kanssa ensi viikon loppupuolella kun tavaroita olisi tarkoitus todellakin siirtää tästä nykyisestä tulevaan. Nyt vähän vaikuttaa sille etten olekaan. En kyllä ymmärrä että mitä helvettiä teen kaikille näille tavaroille, olen hamstrannut pahan päivän varalle (ainoa looginen selitys) aika paljon näköjään ja luopumisen tuska on suuri. Herkistelin eilen kun heittelin pois onnittelukortteja yms. entisestä elämästäni. En tosin tiennyt että omistan sellaisia kortteja kunnes törmäsin niihin tyhjentäessäni vetolaatikostoa. Luulin myös että entinen elämäni vihasi minua syvästi ja siksi yllätyin kun löytyi kortti jossa vannoi rakkauttaan. Roskiin meni. Korttikin.

Projekti siis edistynee, sen mitoituksesta olen ollut harhainen joten laatikoita on vaikka kuinka paljon ja monta vielä täysin tyhjänä. Ehkä keksin jonkin kivan laatikkoleikin pakkaamisen ohella. Ajattelin varastaa työpaikalta (en ole vieläkään kertonut sinne että muutan toiselle paikkakunnalle viikon kuluttua. Ehkä kerron tänään. Ehkä.) jätesäkkejä, se on helpompaa kuin pakkausteipin ostaminen. Teippi on siis loppu ja aionkin pakata vaatteet säkkeihin kuin ruumiit silloin kun… no, antaa olla.

Tänään taas vähän harrastusta illalla, työpäivästä tullee hauska sitä ennen. Ajattelin leikkiä nettikalenterilla ja ajaa itseni hysteriaan ja muut raivohulluuteen keksimällä erilaisia palavereita (palavereja?), sillä nettikalenteri pontevasti ja tomerasti lähettelee sitten kutsuja niille ihmisille s-postilla joita haluan palaveriin (eilen oli siis kolmen tunnin koulutus uuteen sähköpostijärjestelmään siirtymisen yhteydessä ja sieltä tällainen uusi riemu ja elämänilo löytyi. Ainoa ilo, joku voisi siellä lakonisesti todeta. Olet oikeassa, takarivin häirikkö).

Voisin kokeilla että onko (tässä vaiheessa on hyvä huomauttaa, olen työpaikkani nuorin ja minä olen keski-ikäinen) muilla huumorintajua jos palaveerattaisiin vaikkapa seuraavista aiheista: Kolmas sektori: yhteiskunnan vihollinen. Rappuset: saatanan keksintö?, Museokaupan tulevaisuuden uhkakuvat: viini, laulu ja naiset.

Lässynlää.

Nyt taidan siirtää itseni pois tästä merkinnästä. Että hyvää päivää sinulle siellä, puolukoilla tahi ilman. Ja ihan loppuun vielä Bryan Adamsia.

12 kommenttia:

 1. :D :D :D

  Hauskaa. Kaikki. Sä oot hauska. (Mä voin antaa kohteliaisuuksia vasta sitten, kun olen asittomasti nimitellyt ja räpsähdellyt naamalle kuin kuminauhaseppele). Mä HAASTAN sut ehdottamaan palavereja noista aiheista. Pliis? Pliide?

  Pelasta maailman. Tee se jo tänään. (Naurata ihmistä.)

  VastaaPoista
 2. Panu "the typo" täällä hei.

  VastaaPoista
 3. En ehdottanut niitä vielä. Olen arkajalka, en mikään Lucky Luke. Ja kiitos kohteliaisuuksista, kuminauhaseppele kuulostaa todella kivuliaalle joten parempi näin.

  VastaaPoista
 4. nauroin niin hulluna byanille, etten voi vielä kommentoida muuta.

  VastaaPoista
 5. joo, siis BYANILLE. nauroin kai niin kovin, että olin estynyt käyttämään r-kirjaimia.

  hassua, ihanan hassua. järkkää pari paltsua, vikana päivänäsi sitten viimeistään, joohan?

  VastaaPoista
 6. Täytyy ehkä jotain joskus järkkäillä. Jos kokoonkutsuisi jonkun symposiumin oikein: laittaisi sinne kaupunginjohtajasta alkaen kaikki "tärkeät". :D

  Onpas pitkät kolme tuntia vielä töitä.

  VastaaPoista
 7. ahahah, toi sarjakuva ehkä pelasti mun työpäivän, jonka aikana minut on leimattu "jätkäksi" ja en enää tiedä, kuinka paljon pakkelia tulisi naamaan laittaa, ettei tulisi väärinkäsityksiä. ja niin, mistä löysit blogini?

  ps. tämän päivän teema on: kaikki paitsi kusi on paskaa. (jotenkin nyt istuu päivääni)

  VastaaPoista
 8. Tuo on miltei zeniläinen tokaisu. Blogi löytyi Minkin taikka Nuun linkeistä, en muista ja perusluontoisena laiskiaisena (lausutaan paskiaisena) en jaksa tarkistaa.

  Hyvä että kelpasi sarjakuva, se oli aika tipauttava mielestäni. Kiitos linkittäneelle ystävälleni joka ei tätä lue, eikä täten saa koskaan tietää kiitoksesta.

  VastaaPoista
 9. upeeta :D en tosin ole kuullut kummastakaan ennen, mutta legenda kaikkosesta on sitten jotenkin kantutunut korviin (itse asiassa aika pelottavaa)

  tein juuri ehkä fiksuinta mitä ihminen voi töiden jälkeen tehdä, eli nukkua yli neljä tuntia todetakseen, että kello on jo melkein kymmenen illalla, näytät kuin perseesi ja naamasi olisivat vaihtaneet paikkaa, koira pitäisi ulkoiluttaa ja ihmiset odottavat sinua jossain.

  VastaaPoista
 10. Hyvä meininki! Kannattaa ehdottomasti tutustua noihin blogeihin, ne ovat oikeasti mielenkiintoisia. Löytyvät linkkilistastani mutta tässä muistutuksena:

  http://nuunis.blogspot.com

  http://kesaminkki.blogspot.com

  En ole ihan varma että onko tämä parempi tapa ihmiselle töiden jälkeen, käydä kotona syömässä, todeta että kaaos ei olekaan mystisesti muuttunut mihinkään, mennä harrasteeseen ja sieltä tulla kotiin juomaan olutta vain saadakseen tupakoida. Tänään on siis Kaikkosella ratapäivä?

  VastaaPoista
 11. pelimies: kerran meidän kantakapakassa kun Nuu ja minä tulimme sisään (eli meitä ei oltu vielä nähty takaapäin) ja seisoimme siinä seinää vasten, eräs spurgu tuli ihan kiinni, ja sammalsi Nuulle: hyvät pakarat.

  Tälle ollaan naurettu vuositolkulla: kyseessä kun selkeästi olivat kasvot eivätkä pakarat:)

  Tuli vain mieleen.

  VastaaPoista
 12. hahaha, joskus perse ja naama vaihtavat paikkaa. niin.

  ja mierokkainen, oli todella rauhaton ratapäivä, tosin täysin tipaton viikonloppu, mutta isoksi ylpeydekseni voin ilmoittaa, että tupakkaa meni alkoholinkin edestä.

  VastaaPoista