keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Aaveiden kanssa.

Hellurei. Hyvää huomenta täältä katatonisesta linnastani jossa aika kulkee tahmean hyhmän lailla, seinät valuvat mustaa verta ja katosta tippuu myrkkyhämähäkkejä niskaan. Noin niin kuin metaforaisasti kun puhutaan.

Olen väsynyt ja levoton, työpäivä alkaa noin kolmen tunnin kuluttua ja olen jo valveilla ja juomassa kahvia. Toisaalta, olikin hyvä ratkaisu elimistöltäni olla nukkumatta tämän pidempään. Salainen projektini ”pakkaaminen” on vieläkin aivan alkutekijöissään vaikka tiimalasi sylkee hiekanjyviä alakertaansa äärimmäisellä nopeudella. Siis muualla kuin tässä asunnossa, sillä… no, kyllä sinä muistat.

En ole tupakoinut nyt neljään vuorokauteen. Jos ihan tarkkoja ollaan niin tällä hetkellä suunnilleen minuutilleen. Olen viimeksi siis ”blaadannut” odotellessani laskuhumalassa bussia joka veisi minut lähiöstä kotiini sunnuntaiaamuna klo. 08.00. Huh huh.

Nyt alkavat raajani vapista ja yleinen mieliala olemaan enemmän vihainen ja kärsimätön kuin laupea ja tyyni kuin Gandhilla kuunaan. Minun piti kirjoittaa jotain mutta ystäväni, kutsutaan häntä tässä leikkisästi vaikkapa Dodge Rambleriksi, harhautti minut ajatuksistani ilmoittamalla menevänsä tupakoimaan. Ajattelin pahentaa tilannettani ja juoda kahvia lisää. Taustalla soi mieltäni kovasti rauhoittavaksi ajattelevani Pooma. Onnistumisprosentti on nyt vaihteleva.

Miksi olen nyt itseäni kiusaamassa tupakoimattomuudella? Tiedän varsin hyvin että tulevana lauantaina, käytyäni katsomassa tulevaa asuntoani, aion repäistä alkoholia elimistööni massiivisia määriä, hukuttaa kuuloluuni sekä viinalla että infernaalisella heavy metalilla Kaapelitehtaalla ja uskon että tulen tupakoimaan tuolloin. Onko kyseessä taas vain joku tarpeeton itselleen todistelu? Kuten elämäkin on?

Nyt on kiidettävä, on pakko ottaa poroa sarviuutteista ja ryhdyttävä työhön. Tänään aion tyhjentää taas muutaman vaatekaapin ja mahdollisesti aloittaa myös keittiön kaappien salojen tutkimisen. Minä en todellakaan tiedä mitä siellä on. Entinen avovaimoni saattaisi tietää ja hänkään ei ole täällä asunut kahteen vuoteen enää. Vain minä ja aaveeni enää.

(toim. huom. Minulta meni käsittämättömät 20 minuuttia kolmen lyhyen kappaleen kirjoittamiseen, kahteen linkkiin ja oikolukuun. Ei kovin huonosti. Eipä.)

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Sori mä en tiiä mitä kävi. Öö, siis piti sanomani että munkin piti tulla Kaapelin hevibakkanaaleihin, mutta nyt "joudunkin" viettämään viikonloppuni porukkani kanssa, koska kaikki ovat kokoontumassa pitkästä aikaa yhteen ja ne, jotka eivät ole raskaana (eli noin promille meistä) vetävät yhdessä pään täyteen. Pe on babyshowerit, lauantaina mennään Perhoon (2€ 14 cl punkkua) vetämään pohjat ja takuulla siitä joutuu siirtymään johonkin elektronisen musiikin juottolaan ja siitä kotiin joskus Sunnuntai-päivällä. Odotan jo nyt kauhulla. Daddies to be-kin ovat saaaneet jatkoluvan, "kello seitsemään aamulla". Heh.

  Muuten oltais voitu heitellä nasevia kommentteja toisillemme valssaamossa.

  VastaaPoista
 3. Vittu mä en osaa yhtään kirjottaa enkä tavata, mutten jaksa enää poistaa tota. Nyt on pakko mennä nukkumaan. Siis Daddies to be:tkin tai jotain. Vittu.

  saaaaaaaneeeeeet.

  VastaaPoista
 4. AHHAHAH!! ÄFÄMMEEE on loppuunmyyty lauantain osalta, Stam1na ja Soilwork myivät päivän loppuun. Perhoon as in se kouluravintola? Madness!

  Valssaamossa siis valssaan yksin (ystävääni ja hänen alaikäistä pikkuveljeään ei voine laskea mukaan, he eivät tule valssaamaan sinne mistä saa alkoholia).

  VastaaPoista
 5. No mä olinkin tulossa silloin kun sinne vielä sai (yllättävän halpoja) lippuja, kunnes kävi ilmi, että provinsseihin muuttanut ystävämme tuleekin sivistyksen pariin kokonaiseksi viikonlopuksi, mikä tarkoittaa aina meidän porukan keskeisiä bakkanaaleja.

  Perhoon eli kouluravintolaan. Normaalisti me käydään hyvissä ravintoloissa, nytkin piti mennä Groteskiin, mutta koska eräät meistä oli käyneet vetämässä siellä semmoiset punkkukännit että oksat pois noin nollalla eurolla, ei voitu vastustaa kiusausta.

  VastaaPoista
 6. Siis siellä Perhossa. Mä oon edelleen Raku-Yan kannalla.

  VastaaPoista