keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Top of the Props.

Nuukalaisen haasteesta nyt sitten mennään näillä. Päivän neljä parasta juttua:

1. Kävely aamulla Tölikän ympäri mp3:sten hakkaillessa kuuloluita.

2. Rauhallinen työpäivä (vaikka semisti paskamainen työtehtävä olikin ja jatkuu vielä oman silkan huolimattomuuteni takia vielä huomenna)

3. Textures & Strapping Young Lad

4. Kenraali Sandelsin blogin löytäminen.

Joo, en haasta muita kuin Kaikkosen ja Mimmun. Mimmu ei edes kumminkaan ota osaa. Eiku joo, haastan Ghitankin vielä. Bring it on!

4 kommenttia:

 1. Menit sitten haastamaan.. No, itseäs voit vaan syyttää.. Mä lainaan tätä sun blogia vastaamiseen, koska en viitsi tuhlata internetin kapasiteettia enempään skeidaan (ja tällä "skeidalla" en viittaa sun blogiin. päin vastoin: YLISTYS sille. Ja myös Nuulle ja Panulle.) ja perustaa omaa blogia vain vastausta varten.

  Päivän parhaat:

  1) herätä aamulla siihen kevyeen painon tunteeseen, jonka pienen koiran pieni pää omalla kaulalla aiheuttaa. (okei, meinasin tukehtua, mutta hetki oli silti söpön hellä ja toivoisin sen toistuvan useammin)

  2) hölmö tilanne, jossa osiin sahattu omakotitalo ajoi mun ohi Hanko-Hyvinkää -tiellä. Kahdesti.

  3) yksi lyhyt tekstiviesti

  4) kahden tunnin lenkki aurinkoisessa ja kylmässä metsässä ilman eksymisen pelkoa. Ja sen jälkeen kuuma makkarakeitto ja patonkia. A vot, parasta päivässä..

  Että sellanen kesälomapäivä. Kävin aamulla lukasemassa ton sun blogin ja koko päivän listasin tapahtumia tärkeysjärjestykseen. Hullun hommaa..

  Oottelen lauantaita! Huippua, että tulet!

  VastaaPoista
 2. Mä tavallaan ajattelin, että saisin sut juksatuksi pitämään sitä blogiasi. Nyt olisi hyvä hetki jo aloittaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Yritit siis vetää höplästä. Mä en mee ihan noin helppoon. ;) Kaikissa vaan ei ole ainesta bloggaajaksi. Mutta oli ihan mukavaa hetki leikkiä sellaista. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 4. Mä oon kyllä edelleen samaa mieltä kuin keväälläkin. Eli laitas se blogi nyt pystyyn vain. Sitä olisi oikeasti tosi mukava lukea. Sulla kumminkin on vaikka mitä tapahtunut ja työ ja koulu ja ja ja...

  VastaaPoista