torstai 6. marraskuuta 2008

Hertz Island Escapades

Aamua on vaikea kuvitella starttaavansa paremmin kuin hyvällä kahvilla, omenalla, banaanilla, parilla klementiinillä ja tällä biisillä. Varsinkin kun nyt voi taas nyökyttää päätä musiikin(kin) tahdissa. Koko alkuviikkoon se ei olé! ollut mahdollista.

Musavideon kuvaukset olivat siis lauantaina ja siellä oli kivaa. Hikistä, ahdasta ja kivaa. Alkoholia sai nauttiakseen ja niin edelleen. Saattaa olla, että linkitän valmiin version tänne sitten joskus. Tai sitten en. Loppuilta on vähän hajanaisia muistikuvia täynnä, Painobaarissa tuli ainakin oltua. Siellä oli aivan hulluna merirosvoiksi pukeutuneita Antti Hulkko-klooneja.

Ajattelin yrittää olla selvin päin tämän koko marraskuun. Aivan mielipuolinen teesi mutta kokeillaan nyt ainakin vähän. Lähden viikonloppuna käymään vanhalla kotipaikkakunnallani ja näkemässä mm. Ghitaa ja äitimuoria. Lähdenkö seireenien lailla kutsuvien Helsingin baarien sonaatteja karkuun? Ken tietää, Ken knows.

Jos saisin itsestäni tarpeeksi irti, voisin tänäänkin kävellä töihin. Pirteällä tahdilla se vei eilen puoli tuntia. Tämä onnistuisi aikataulullisesti jos minä nyt irrottaisin itseni tästä tietokoneen kurimuksesta ja ryhtyisin tehokkaasti toimiin. En tiedä jaksanko. Uutisia pitäisi lukea ja… äääh, ei tästä tule mitään. Tapan its

En lopetakaan noin.

Hyvää huomenta kaikki ja tervetuloa hittikanavan taajuudelle! Seuraavan vartin sisään tulossa kuumimmat uutuudet ainakin Amy Winehouselta, Jipulta, Kate Perryltä ja kaikilta muiltakin tusinatehtailta. Kuuntelet Piss FM:ää ja minä olen juontajanne Jaska. Nyt aivan uutta hittiä suoraan Euroopasta. Ensisoitossa lupaavan tulokkaan toinen sinkkujulkaisu. Tässä siis Johann Sebastian Bach ja Matteus-passio!

1 kommentti:

  1. :D ihanan hullua. andy on mun mieleen tosi viilee lähinnä juuri tyylillisesti, muuten se on vähän epäselvä. mä en uskalla enää mennä painobaariin kun pulauttelen sinne usein.

    VastaaPoista