tiistai 11. marraskuuta 2008

Varjoeläimet

Nyt vähän yli kuukauden uudessa työssä olleena, voin kertoa uutuuden viehätyksen karisevan vähitellen harteiltaan ja tuhkan karisevan vastavuoroisesti päälle. Edelleen töissä on huomattavasti mukavampaa kuin vanhassa työssä mutta produktioiden määrä kasvaa aika huimaa tahtia. Näillä näkymin minulle on tulossa neljän eri proggiksen hommia. Ajoja lähinnä mutta myös eräs suunnittelu tuli tänään kulman takaa päälle. Aikaa esitykseen on kaksi viikkoa. Sulaa laatikko ja alkoholia tekee mieli.

Mitä siis tekee M. Laine? Lähtee etuajassa kotiin ja huomaa sähköpostin ammottavan tyhjyyttään vaikka sinne olisi pitänyt tulla (mielestään) jo aikaa sitten vastine. Työhön liittymätöntä asiaa.

Töissä erästä työkaveria nimiteltiin tänään puliukoksi ja muita vastaavia asioita. Se oli hauskaa. Satuin kysymään häneltä erästä hänen työhönsä liittyvää asiaa muutama päivä sitten ja tänään hän sitten valotti minulle asian ja toimintojensa laitaa. Lopetti vielä sanoihin: ”Mene syömään, (tauko) haista vittu.” Myöhemmin sain kuulla hänen olevan kännissä edellisillan jäljiltä joten selityskin tähän hassuun hetkeen tuli. Eipä se tuolla haittaa näköjään.

Minun tekee aivan uskomattoman paljon mieli kaljaa tällä hetkellä. Jääkaapissa sitä on mutta yritän olla vahva ja näyttää kurimukselle oman paikkansa.

Sain uuden teksti-idean töissä ja jos olisin uuttera kuin pieni sikakoira, aloittaisin sen työstämisen. Arvaa vaan kuinka käy?


(Otsikko loistavaa Tuvalua, kannattaa tutustua bändiin)

1 kommentti:

  1. mun mielestä oli aika jäätävänhieno toi työkaverin sanailu, ja erinomaisesti merkitty toi tauko siihen! aitoa, sanoisin.

    punkki on sikakoira, ja ne on kyllä uutteria, eli hyvin verrattu.

    VastaaPoista