torstai 20. marraskuuta 2008

Pienistä iloisista hetkistä.

Elämän todelliset hienoudet paljastuvat ja valjastuvat pienien hienouksien kautta. Eräskin allekirjoittanut pitää nykyistä työpaikkaansa äärimmäisen mahtavana paikkana. Sen lisäksi, että olen nyt kännissä kotona ja palkka juoksee, minulle sysätään sellaisia työtehtäviä joista en varmastikaan suoriudu ihan kunnialla. Minun esimieheni ymmärtää tämän ja koettaa toimia (itse asiassa kolme lähintä työkaveriani) jonkinlaisena puskurina etten lähtisi lätkimään töistä näiden tehtävien takia ja pitävät minun puoliani. Ennenkuulumatonta.

Tänään ollessani juomassa kaljaa Kalliossa työkaverini kanssa, melkoinen (mutta otsikonmukaisesti elämän pieni ja hienoinen) pommi putosi. Minulta kysyttiin, (en tiedä kuuluuko tuohon pilkku. Minkki auta!) missä haluan tehdä jatkossa töitäni. Haluanko tehdä samassa osassa taloa vaiko siirtyä muualle. Työpanokseeni ja asenteeseeni ollaan kuulemma erittäin tyytyväisiä ja tästä johtuen minusta aletaan leipoa eräänlaista pikkupomoa. Miltei lensi kaaressa kolmen euron olut pitkin vallitsevaa ilmatilaa.

Mitäs muita pieniä ilonaiheita? Nyt niitä sitten ei näköjään tulekaan enää mieleen. Kotimatkalla oli hatarassa mielessäni monta. Taidan lähteä baariin etsimään niitä selkeästi matkalla pudonneita aihioita. Miero selvänä marraskuun 2008 –kiertue onnistuu näköjään uskomattoman hyvin.

4 kommenttia:

 1. OJ! onnea nyt jo ylennyksen johdosta! pahoittelen, etten päässyt livenä juhlistamaan tätä moista onnenmurenaa, mutta jonkun on pidettävä infrastruktuuri toiminnassa muiden vain juopotellessa :D

  mä olen jo kauan sitten todennut, ettei yhden kokonaisen kuukauden pitäminen tipattomana ole mitenkään mahdollista, eikä edes järkevää. siksi olen pyrkinyt pitämään tiukan linjan tipattoman tiistain kanssa, nyt kai jo kolmatta vuotta peräkkäin. aika aukotonta! ja paljon enemmän terveyttä edistävää, ja useampia päiviä vuodesta kattavaa. saa käyttää!

  VastaaPoista
 2. Et sitten auttanut kumminkaan tuon ongelmakohdan kanssa. Pahus. Elän jatkossakin epätietoisuuden syövereissä.

  Tuo ylennyshommahan ei ole mitenkään varmaa eikä varmastikaan ajankohtaistakaan. Jos minusta nyt aletaan tehdä sitä pikkupomoa, tarkoittanee se suurien asiamäärien haltuunottoa ja hullua paniikkia. Sitten ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tappaa its

  VastaaPoista
 3. Tehdä työtä josta pitää ja josta saa palkkaa versus paska palkaton homma....Onnenkantamoinen :)

  Mukava lukea pienistä kivoista jutuista, unohtaa oman synkkyytensä hetkeksi..

  Ja voin sanoa että kuolema on so not cool läpänaihe.

  VastaaPoista
 4. Kuolemahan ei ole todellakaan mikään cool taikka sovelias läpänaihe (vaan eikö yleensä sopimattomimmat asiat naurata eniten?), tuo läppä on vain suuri ja toistuva kunnianosoitus Harmaa Hatulle, ehkäpä Internetin hauskimmalle ihmiselle.

  VastaaPoista