perjantai 12. lokakuuta 2007

Vajarit

Mitenköhän jatkuva univaje vaikuttaa psyykeeseen? Allekirjoittaneen tapauksessa asialla ja sen pohtimisella ei sinällään ole kiire, onhan vajaita öitä tullut nukuttua ainakin 15 vuoden ajan. Jos joitain oireita olisikin tullut esille, ne on laitettu persoonallisuuden piiriin. En tiedä kuinka paljon ihmiset nukkuvat keskimäärin mutta normaalin 6 tunnin sijasta nyt pari viimeisintä viikkoa on menty keskimäärin jopa 4-5 tunnin unilla.

Rakkaan harrastukseni loppusuora ennen tosihetkiä on alkanut, pari viikkoa on ensi-iltaan aikaa ja toiminta myöskin alkaa olemaan sen suuntaista. Tänään, ylityövapaan kunniaksi siis harrastuksen pariin ja kaikki illathan menevät luonnollisesti harjoituksia seuratessa ja omia hommia aloitellessa. Rupesin eilen illalla miettimään että mikähän ajaa minut tekniikkapuolelle, pois lavalta ja valonheittimien paisteesta? Huonomuistisuuteni repliikkien suhteen? Pelko heittäytymisestä johonkin jota ei koe itselle mielekkääksi? Silkka voyerismi? Auktoriteettikammo? En keksinyt tähän oikein mitään tyhjentävää vastausta, ehkäpä sopiva keitos johon laitettaisiin jokaista yllämainituista ainesosista.

Tässähän olisi vaikka kuinka paljon jaariteltavaa mutta jätän nyt tässä mainitsematta työasiat kokonaan (ja sen että tänään selviää työpaikkani tulevaisuudesta hyvin paljon tuossa 08.30-10.30) ja iloitsen jo etukäteen siitä että tänään on perjantai ja sen mukana tuoma oikeutushan on kaljanjuonti ja rilluttelu. Näitä siis tänään luvassa. Psyyke vaatii niin. Ehkä. Muutenhan se olisi paloina...

----------------
Now playing: Stam1na - Likainen parketti
via FoxyTunes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti