keskiviikko 10. lokakuuta 2007

Mitä nyt?

Hei vain ja tervetuloa lukemaan tätä blogia jonka tarkoitus on varsin narsistinen ja hedonismiin tähtäävä. Aion siis tässä puida, kasvottoman valamiehistön edessä ollessani, elämääni ja sen mukamas-monimutkaisia ongelmia ja käänteitä.

Tiedossa on typerää avautumista, lapsekasta kiukuttelua ja ihmettelyä, uhmaikäisen tasoista uhoittelua ja myös puhdasta hajoamista. Kiinnostavaa, eikö totta?

Mistä tämä kaikki sitten nyt juurtaa juonensa ja saa alkunsa? Pidin alkuvuodesta blogia toisaalla ja törmättyäni kyseisiin hengentuotoksiin pari viikkoa sitten, hymyilytti koko homma niin paljon kaikessa typeryydessään että ajattelin jatkaa sitä täällä.

Mutta koska aion pitää tätä blogiani vain omaksi huvikseni enkä usko että tämä tulee koskaan palvelemaan ketään muuta, millään tasolla, jätän ihmisiä ja asioita anonymiteetin suojaan.

Alunperin tänään kun töissä sain tämän idean kirjoittamisesta, pohdin pitkään mitä tässä loppujen lopuksi kertoisinkaan ja mitä en. Koska ajauduin kovaan kiistaan pääni sisällä tulevasta sisällöstä ja sen sensuroinnista jätän sensuurin avoimeksi ja muokkailen lennossa sitten sitäkin.

Tässä siis alkupuheeni, kaikessa toistossaan. Tule ihmeessä lukemaan mitä minulle kuuluu. Päivitän säännöllisen epäsäännöllisesti.
----------------
Now playing: Jarkko Martikainen - Kaikki me kuolemme pian
via FoxyTunes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti