sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Gut feeling

Deftonesin loistelias Diamond Eyes soi stereoissani, verhot peittävät näkymän (ilmeisesti) sateisen Punavuoren alueelle. Sohvalla on oikeastaan aika mukava istua. Istun ja odotan jotain tapahtuvaksi. Tai ei oikeastaan, en jotain. Tiedän vallan hyvin mitä odotan. Odotan joko puhelimen soivan tai saavani ilmoituksen uudesta viestistä Facebookissa. Olen menossa kahville.

Kesäloma on pian ohi ja ilmeisesti ainakin Ahvenanmaa jää kokematta tänä(kin) vuonna. No eipä siinä, kaitpa tuo sipsien luvattu keidas pysyy paikallaan. Kunhan ei tuulisi liian kovaa. Loma on muutenkin ollut aika laimea. Korkeintaan 14%. Lähinnä aika on mennyt moottoripyörän kanssa painiessa ja on hyvinkin mahdollista, että laitan sen ns. lihoiksi ensi viikolla. En jaksa enää tuota rouskua.

Jotta kahvittelua edeltävistä odotteluasioista saa mielenkiintoisempia, suosittelen seuraavaa teille kaikille:

Vaihe yksi, -1 päivä:

Tee voimakkaasti maustettuja lihapullia krapulassa. Laita sekaan solkenaan mm. Sambal Oelekia, sipulia ja valkosipulia. Lihapullille tee kaveriksi valkosipuli-Sambal Oelek-pippuridippi. Nauti innolla molempia. Aterioinnin jälkeen heittele huiviin jälkiruoan hengessä paljon lakritsaa.

Vaihe kaksi, D-day:

Syö em. lihapullia ateriaksi dipin kanssa. Jos olet laktoosi-intoleranttinen henkilö, juo ihmeessä maitoa iso lasillinen. Tähän päälle taas lakritsaa. Just sit and wait.

Ai niin, erästä asiaa odotan innolla. Internetin hauskin henkilö, Harmaa Hattu, on kaiketi tekemässä comebacÄH.

2 kommenttia:

 1. miten hienoja uutisia!! kommaan kuitenkin sulle ennenkuin meen sinne lukemÄH

  sambal oelek on hieno ja kätevä tahna.

  VastaaPoista
 2. Hei me lennettÄH fillaroitiin niiden sipsitehtaiden ohi! Eiks oo jännä pikkuinfo, jolla ei ole mitään merkitystä?

  Kauko

  ps. oli pakko peruuttaa kommentoinnissa, koska voitko kuvitella sanavahvistuksen olleen flytru.. tämä ei ole sattumaa!

  VastaaPoista