lauantai 11. lokakuuta 2008

Syvemmälle

Tervepä terve. Ei varsinaisesti mitään asiaa ole, kunhan nyt sitkuttelen hereillä ja odotan kahvin valmistumista. Huomaatko sinä jo tämän blogin ja kahvin välisen yhteyden? Mainostanko esimerkiksi jonkin kahviyhtiön palkkalistalaisena täällä, että ”aamulla elämä sujuu paremmin juomalla Kulta Pokkaa”

Nyt olisi kahvi valmista.

Minulla on usein tapana nukahtaa kesken elokuvan, tämän päivän osalta se olisi jopa ihan suotavaakin. Minun pitäisi olla töissä tällä hetkellä mutta eilen sain kuulla olevani tänään vapaalla. Eilen tuli sitten täten juopoteltua ihan kivasti ja kovasti ja nukuttua huonosti. Nyt sitten kokeilenkin miten käy kun juo ekaksi kahvia ja sitten katsoo elokuvan. Kumpi voittaa, karhu vai leijona? Kysyy minulta töissä…

En saisi syödä karamellejani nyt, ne on tarkoitettu vasta huomiselle krapulalle. Huomiselle on myös valikoitunut roskaruokaa jo jääkaappiin ja pari varmasti huonoa komediaa. Maanantaina voin sitten kaiken ahmittuani julistautua uudeksi Marianneksi ja syödä itseni räjähdyspisteeseen. Ja sitten räjähtää. Jos räjähdys on tarpeeksi iso, syntyy maapalloon reikä. Hienoakin hienommalla aasinsillalla todella hienoon biisiin:

Deftones – Hole In The Earth

Ja näin se käy kun sen oikein osaa (en itsekään ymmärrä).

Jörg Haider ei osannut ajaa autolla, taisi kääntää liikaa oikealle. HAHAHAHA! Tajusitko? Oikeistolainen…oikealle… Hihihihi.

Matti Korhonen (vas.) on hyvin oikeassa ehdotuksessaan linja-autoliikenteen suhteen. Hyvä Matti. Piste sinulle.

No niin, eipä tässä nyt sitten muuta, joku pullukka huutelee minulle messengerissä.

(Otsikko Radiopuhelimia)

3 kommenttia:

  1. ihana bloggaus<3 musta tuntuu just samalle, ja vähän mariannellekin, niinkun hylkeistä.

    VastaaPoista
  2. Martti Korhonen (vas.)

    VastaaPoista
  3. Sitä nimeä tässä haettiin. Joku raasu, jolle ei ole annettu nimeä, onneksi huomasi tämän kammottavan erheeni ja korjasi. Kiitos aivan suunnattoman paljon.

    VastaaPoista