lauantai 4. lokakuuta 2008

Naiset. P.S. Foto ois plussaa.

Hei, olen Laineen Miero ja minä pidän naisista. Pitää voi olla ehkä liian laimea verbi mutta kumminkin ainakin sinnepäin. Millaisista naisista minä sitten varsinaisesti pidän? Helppoa ja lukijaa miellyttävää olisi vastata ”kaikenlaisista” mutta se olisi vähän väärin. Vai olisiko sittenkään? Olisi se. Minua miellyttävät muutamat erilaiset naistyypit ja ajattelin jakaa tätä tietoa juuri Sinun kanssasi.

Itseilmaisun saralla pidän voimakkaista naisista. En tarkoita mitään steroideilla pumpattua hirviötä joka ilmaisee itseään vetämällä muita ns. napolinpataan vaan sellaisia ihanaisen voimakkaita ilmaisijoita kuten Angela Gossow, Otep ja Sandra Nasić esimerkkejä mainitakseni. En tiedä mikä tuolla tavalla voimakkaissa naisissa edes viehättää, viehättävät nyt vain. Ehkä se jonkinlainen ihmisen riippumattomuus toisesta/toisista ja ylipäänsä ympäristön asettamista normeista ja ihmisen vapaus olla sitä mitä oikeasti haluaa paistaa heidänlaisissa tulkitsijoissa läpi.

Toisaalta minä pidän heikoista naisista. Juuri sellaisista pienikokoisista ja mielellään tummista (tai vaaleista, punatukkaisista, rastapäisistä, ylipäänsä hiuksekkaista) taskuvenuksista. Vahvoja mieleltään, siroja ulkokuoreltaan. Tiedäthän sen tunteen kun et uskalla oikein koskettaa jotain asiaa taikka esinettä kun pelkäät sen menevän pirstaleiksi kosketuksesta? Siinä on se naismalli.

Pidän myös alistuvista naisista. Mielestäni naisella (tämä ei voi päättyä kauhean hyvin, toim. huom.) ei pidä olla liian vahva käsitys tasa-arvosta. Rintaliivinsä jollain barrikadilla polttanut militaristifeministi ei todellakaan ole mieleeni. On olemassa naisten hommia ja miesten hommia ja niin kuuluukin olla. Jos sitä tasa-arvoa penätään, niin menkää perkeleet armeijaan ja raksalle duuniin. Sillä tavalla kyllä pidän ylitasa-arvoa huutavasta naismallista, että olen ihan valmis jäämään kotiin jos akka tekee tarpeeksi kovaa tiliä. Ehkä ostan jo valmiiksi PS3:n.

Mutta siis, pidän alistuvista naisista jotka eivät uhkaa heiveröistä miehuuttani kyseenalaistamalla totuuksiani julkisesti tahi muuten saata minua naurunalaiseksi. Heidän täytyy kyllä pystyä ottamaan piikittelyäni vastaan ja olla suivaantumatta siitä, muuten pääsee helvetti irti ja valloilleen (kuka pitää helvettiä kiinni?).

Minulla olisi tästä aiheesta varmasti kerrottavaa lisääkin mutta en nyt jaksa. Olen tullut kotiin puolitoista tuntia sitten ja minun pitää lähteä oppimaan asioita puolen tunnin päästä. Siispä nyt kaikki Angelaa kuuntelemaan ja ihmettelemään että ”miten se Miero voi vieläkin olla sinkku? Sehän on jumalauta täydellinen mies.”

8 kommenttia:

 1. vaikka mun ei pitäisi, niin oon vähän samaa mieltä tosta tasa-arvojutusta. naiset vaan kuuraa paremmin ja miehet kantaa kauppakasseja, vaikka itsehän pystyn myös melkein kaikkiin miehentöihin, ei ne oikeasti kuulu mulle ja mielummin joku mies saa ne tehdä. mä voin sitten taas vaikka hakea kaljan jääkaapista ja siivota kun sitä läikytetään.

  ps. tein ihan sikahyviä tonnikalatoasteja aamiaiseksi. ottaisin itseni vaimoksi jos pystyisin.

  VastaaPoista
 2. voi pimppi miten paha mieli tuli tollasesta vitunmoisesta länkytyksestä. niinpä-vitun-niin, kattokaa nyt vähän itseänne ennenkö alatte sanoa että mitä NAISTEN pitäis olla ja MIESTEN sitä suuremmalla syyllä. hirveen harmi, oon kohtuuton, mutta kattokaa kun mä en piittaa.

  ja kyllä, mä tiedän, että tämä oli kokonaan kirjoitettu mun saattamiseksi tähän tilaan, koska mitään muuta syytä maailmankaikkeudella ei vain voi olla, mutta hei silti. vittu haloo.

  VastaaPoista
 3. Vitunmoisesta länkytyksestä? Nyt olisi, parahin Kesis, selvityksen paikka.

  VastaaPoista
 4. en jaksa. eikä kyllä edes huvitakaan. tulin kokeilemaan, ärsyynnynkö yhtä paljon aamulla tästä kuin yöllä, ja vastaus on uudelleen kyllä.

  terveisin eräskin femakko savunhajuisissa rintsikoissaan

  VastaaPoista
 5. Sääli jos ärsyynnyit noin kovasti. Kyseessähän on vain yhden ihmisen mieltymyksiä sivuava kirjoitus.

  Ja noista rooleista: Haluanko mä itselleni vaimon joka osaa tehdä hyvää ruokaa? Totta helvetissä haluan. Ei se ole mitenkään epänormaalia. Varmastikin valtaosa naisista haluaa itselleen miehen joka osaa laittaa sen lampun sinne kattoon ja tehdä kotona pieniä remonttihommia. Tai vaikka isompiakin.

  Mittasuhteita.

  VastaaPoista
 6. kuten kenties toisen kommenttini allekirjoituksesta saattoi voida päätellä, mulle sun preferenssit on nk. yks vitun maku.

  "Mielestäni naisella (tämä ei voi päättyä kauhean hyvin, toim. huom.) ei pidä olla liian vahva käsitys tasa-arvosta. Rintaliivinsä jollain barrikadilla polttanut militaristifeministi ei todellakaan ole mieleeni. On olemassa naisten hommia ja miesten hommia ja niin kuuluukin olla. Jos sitä tasa-arvoa penätään, niin menkää perkeleet armeijaan ja raksalle duuniin."

  tämä pätkä oli se, joka käräytti sulakkeen. ja kuten ensimmäisessä kommentissani totesinkin, se oli varmastikin syötti, jonka ahnaasti nielaisin. so be it.

  tyyliä.

  VastaaPoista
 7. Ehdottaisin postimyyntikääpiötä Aasian suunnalta, muulla kuin maksamalla ei tuollaisia taida löytyä. Onneksi täällä räyhättiin jo minunkin puolestani niin annan olla ja pidän raivopuheeni myös itselläni. KUTEN olisit voinut pitää nuo mielipiteet siellä missä muitakin sammakoita säilötään.

  VastaaPoista
 8. Kiisselillekin tiedoksi: Koetin (vahvasti epäonnistuen) tavoitella sellaista humoristista kirjoitustyyliä, jossa yliampumisella saadaan haluttu muoto esiin.

  Tämä ei tosiaan onnistunut. Lupaan jättää jatkossa nämä hommat ne osaaville.

  VastaaPoista