maanantai 19. toukokuuta 2008

Skeleton of Steel

Hyvää alkuiltaa täältä pääkaupungistamme. Olen tänään siivoillut kuin virkaintoinen laitoshuoltaja taikka mielenköyhä ja vinksahtanut hovimestari joka pyrkii tekemään kaikkien työt, rakastaahan hän kartanon isäntää, salaa ja luvatta. Vaimonsa epäilee varmasti myös jo jotain. Illalla kun… mitäs tässä nyt oikein tapahtuu?

Olen siis tänään siivonnut asuntoani kovasti, imuroinut, pessyt lattiat, ollut tiskaamatta ja sen sellaista. Vuokraisäntä kävi äsken ja laitoimma nimiä paperiin. Nyt olen sitten virallisesti tässä asukkina suoraan asunnonomistajan alaisena. Meinaa kuulemma korottaa vuokraa jossain vaiheessa. Sukupuoleni kostautuu tässä aivan selkeästi. Missä on esim. Minna Canth?

Ei minulla ole kyllä nyt mitään asiaa, voisin ottaa pois tämän kauluspaidan, avata hiukset lähemmäs normaalia olotilaansa ja vaikka käydä nauttimassa savukkeen. Sen verran täytyy vielä sanoa, että ostin tänään vihdoinkin palovaroittimen ja sen seuraksi vasaran, nauloja ja Von Hertzen Brothersin uuden levyn. Muutaman kerran olen sitä jo kuunnellut ja täten valmistellut itseäni lauantaista livekeikkaa varten. Biisit eivät oikein vaikuta yhtä hyville livebiiseille kuin Approachin biisit. Ehkäpä tuo tuosta aukeaa vielä.

Mutta nyt, on aika lopettaa tämä merkintä Entombedin soidessa taustalla, sitaatittomasti vielä, sillä olen laiskalla päällä ja täten minun ei tarvitse etsiä mitään hyvää lopetusta. Eipäs, keksinkin.


Tissit.

2 kommenttia:

  1. ai se meni kuitenkin noin kivuttomasti tuo vuokrasopimuksen uusiminen? jee! ja sanot sille vuokraisannalle, etta senkin sairas sovinistinen sika, et nosta vuokraa silla ma olen yhta kiva ellen kivempi kuin moni tytto, ja lisaksi ajattelen paljon tisseja. vastaansanomattomat argumentit, ainakin mun mielesta.

    VastaaPoista
  2. joo, etkä tahri kylppäriä pysyvästi hiusväreillä tai kynsilakalla, joka on kiistatta ikävin kaikista aineista tästä näkökulmasta! ne tissit voi mainita vaikka useamminkin.

    VastaaPoista