maanantai 5. toukokuuta 2008

Huomiopiste, HUOMENTA!

Jopas olikin mahtavaakin mahtavampi vapaapäivä ihanaisen pääkaupunkimme tarjonnassa. Oikeastaan miltei hetkellisen päähänpiston valtaamina eräätkin allekirjoittanut, Kesäminkki ja Nuunis lähtivät laittamaan alkukesän prioriteetit kuntoon.

Käytännön tasolla hassu triplamme siis pyyhälsi pahamaineisen asematunnelin lävitse, pysähtyen ns. tankkauspisteellä eli kaupassa ostamassa juomia ja siirtyen loppujen lopuksi torille ja sen lävitse Suomenlinnan lauttaan.

Hurjan lauttakyydin jälkeen tämä kohtaloita ivaava sankarikkomme lähti kokeilemaan onnensa kantimia, tämän tarkoittaessa puluja, sandstormia ja terveyskeskuskylttiä. Menimme siis juomaan ns. pussikaljoja Kustaanmiekan välittömään läheisyyteen.

Koko reissu oli periaatteessa ja käytännössäkin yhtä iskulausetta alusta loppuun joten jos halajat enemmän lisätietoja, lue toki jommankumman toisen osallistujan reportaasi. Minä en osaa oikein muuta sanoa kuin, että kiitos maailman eniten. Mahtava tuulinen päivä sekä Suokissa, että Public Cornerissa oli jotain juuri sellaista, mitä minä olin tiedostamattani vailla.

Kiitos.

6 kommenttia:

 1. <3 no juurikin näin!
  itse pystyn enää vain laulamaan meat loafia ikeavireessä, taidan mennä nukkumaan.

  oli ihanaa, kiitos! ollaan supersankareita<3

  VastaaPoista
 2. sanka-rikko numero kaksi kommentoi myös!
  itepä ootte ja olipa oikeasti ässää, useemmin! <3

  hyvää oli myös mureke, ja ikean soossit. harvoin näin täydellistä missään ikinä. kenenkään kanssa.

  VastaaPoista
 3. niin ja näissä meidän keikoissa mä aina vähän pelkään, että sulla onkin salaa ihan kamalan ankeeta ja naurat vaan kohteliaisuudesta. koska me kyllä pidetään nuun kanssa huoli siitä, että viihdytään.

  mutta hyvä jos sulla ei ole ihan kamalaa. ainakaan aina ihan.

  VastaaPoista
 4. Mulla on näillä keikoilla aina aivan saatanan hauskaa, on tosi mukavaa oikeasti seurata tota teidän käsittämätöntä "Siis silleen." "TIEDÄN!" -henkistä menoa. Siihen ei tarvitse itse edes mitään kommentoida, on kuin olisi katsomassa hyvä komediaa. :D

  Että tosiaan kiitos teille ja mitä useammin, sen parempi.

  VastaaPoista
 5. Pitimäni kommentoida jo aikaisempaa postaustasi (mutta olen ollut todella huono ja laiska bloggaaja/kommentoija viime aikoina) siitä, että lasken vielä itseni kauniimman sukupuolen edustajaksi, ja viihdyn kyllä Cornerissa! Sieltä mut löytää vessasta, pöydällä tanssimasta tai tiskiltä ruikuttamassa lisää olutta. Tosin nyt en saa juoda vähää aikaan, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
 6. Maailmasta ei siis ole vielä aivan kaikki toivo mennyt. Työelämästä tuntuu tänään kaikonneen kaikki toivo ja edes ne hitusen mustasta kirkkaammat sävytkin.

  Olisipa jo lauantai.

  VastaaPoista