sunnuntai 18. toukokuuta 2008

The Shortest Straw

No hei. Koska töissä ei ole tapahtumassa mitään järisyttävää, päivän kohokohtana tähän mennessä on ollut kassajärjestelmän totaalinen kaatuminen ja erään työkaverin ilmoittaminen kipeydestään ja hänelle tuuraajan hankkiminen huomiseksi, voisin vaikka tähän taas laitella noita hakusanoja. Ei ole kauheasti kyllä tullut uusia mutta näillä mennään:

blokkariksi Olisihan se varmaan tosi kivaa duunia, katsella selvin päin humalaisia urpoja jotka toistavat samoja asioita kerta toisensa jälkeen. ”Mä oon AINA halunnut sanoo shulle…”

coal chamber Tykkään kovasti varsinkin levystä Chamber Music. Dark Days oli aika huono lätty jo. Dez Fafaran tuoreempi yhtye DevilDriver on aika kovaa matskua. Tykkään kyllä Coal Chamberista enemmän melodisuutensa takia.

eevan perintö On hyvä Kotiteollisuuden levy. Tästä eteenpäin alkoikin sitten minun mielestä alamäki ja itsensä paha toistaminen.

hietaniemen hautausmaan työpaikkaruokala Nyt en kyllä mitenkään keksi, että millä ilveellä tänne on päädytty. Toivottavasti löytyi osoite.

”wallu valpio” 2008 Jaa.

kiasma kaljaa Ei ollenkaan huono yhdistelmä. En tiedä kuinka suopeasti museon henkilökunta suhtautuu humalaisiin asiakkaisiin. Humalassa tosin taideteokset saattaisivat ”aueta” hivenen paremmin tällaisellekin sivistymättömälle moukalle.

lester brown kirjat Nevöhööd.

suomenlinnan kioski Viime kesänä asioin Suokin aktivistiruokalassa, jumittavaa trancea kuunteleva hippi väsäili hampurilaista ja käsitteli rahoja pesemättä käsiään. Ei taida olla saastaisella hipillä hygieniapassi hallussa.

vasikan nimiä vuodelle 2008 Mikähän ihmeen agrimaailman kultakaivos tästä blogista on tuloillaan? Minun ehdotuksina vasikoiden nimille voisi olla vaikkapa Seppo (nimi muutettu), Gambinakeisari, Sollozzo, Maaseudun tulevaisuus ja vaikka Kantri-Helena.

vitun r-kioski Lopetetaanpas nyt se rienaaminen. Ihan kivahan se on, että on olemassa kioskeja.

Eipä tässä nyt sitten taas muuta. Hyvää nimipäivää nimpparisankareille ja hyvää päivää teille muille omien elämienne sankareille.

5 kommenttia:

 1. mulla ja pupella oli pienenä mummilassa lemmikkivasikka, jonka nimi oli säihky. sitä me taluteltiin, suittiin sen turkkia ja kiilloteltiin sorkkia, eikä se puskenut paljoa. se oli ihana, siinä oli epätavallisen paljon ruskeaa ayrshireksi.

  VastaaPoista
 2. loistokkaita nimiehdotuksia! mutta missa on crazy cowmadness?

  VastaaPoista
 3. Eiku sitten kun oon miljardööri ja ökyilijä oikein kunnolla, ostan oman ravinaudan ja sille sitten nimeksi Crazy Cowmadness. :D

  VastaaPoista
 4. :D isla j. crazy cowmadness. ja se onkin sellainen haamumaileri, ettei kuskikaan pysy karryilla.

  taa oli siis kesis, joka nokkeloi taalla.

  VastaaPoista