sunnuntai 7. elokuuta 2011

Taskussa kolkyt donaa

Huomenta, blogspotistit. Pikainen päivitys menneisiin aikoihin. Kesäloma tuli suoritettua kokonaan ja nyt kun siihen on yhden työviikon verran jo saanut etäisyyttä, voinemme tehdä jonkin sortin yhteenvedon kuluneesta seitsenviikkoisesta.

- Kuten jo aiemmin mainittua, yksillekään festivaaleille ei tullut osallistuttua. Hullu homma.
- Lihosin vähintään lehdissä puidut viisi kiloa olemalla keskiarvollisesti joka toisen lomapäivän juopottelemassa. Ja tietenkin aina grillin kautta kotiin.
- Hukkasin kännissä iPodin jonnekin.
- Kaaduin (kännissä) pyykkitelineen päälle ja sain sen yllättävän solmuun.
- Moottoripyörä vieraili huoltoliikkeessä monta kertaa ja lompakko myös.
- Kesälomamatkana kävin sukuloimassa Savossa ja Kesiksen kanssa Turun saaristossa.

Siinäpä nuo jännittävimmät hommat sitten olivatkin. Töihin on palattu ja hommat ovat alkaneet aika verkkaisesti. En valita yhtään. Nyt istun kotona, pieni krapula seuranani, vatsani sulattelee aitoja, karjalaismummon tekemiä karjalanpiirakoita ja kuuntelen dubstepiä. Miten voi joku konemusiikki olla näin mielenkiintoista? Viimeisetkin katu-uskottavuuden rippeet karisevat harteiltani, keinuvat sadeveden muodostamassa pienessä purossa ja syöksykierteilevät viemäristöön. Heippa.

Jälkikirjoituksena todettakoon vielä, että kävijälaskurissa napsahti 30000 rikki. Kiitos teille. Ja iso kiitos itselleni.

6 kommenttia:

 1. Toivotaan, että iPodin löytäjä osaa arvostaa musiikkimakuasi.

  VastaaPoista
 2. Suahan voi siis kohta alkaa maanittelemaan Kutosen Alas-bileisiin kuuntelemaan basson jytinää, jee!

  VastaaPoista
 3. Tiina: Toivotaan todellakin. Harmittavasti siellä vain meni myös kaveribändin vielä julkaisematonta materiaalia myös. :(

  Uhma: Tuota tuota... Niin, miksipä ei oikeastaan? Jos linjansa vain on hyvä, niin voisinhan sitä tulla sinne baariin istumaan. Drum´n´bass on uponnut jo kauan ja dubstep oli kyllä positiivinen yllätys.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut kolmikymppisistä!
  Ajattele se niin, että aika montaa ihmistä kiinnostaa sun itsesi mielestä tylsä elämä :)

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos! Tuosta laskurimäärästä ehkä 20000 on omia, joten siitä se iso kiitos itselleni. :D

  Mua on vaivannut jo pitkään se, ettei saa kirjoitetuksi mitään, mikään ei tunnu sen arvoiselta, että sen jaksaisi sanoiksi pukea. Ehkä tää tästä vielä joskus.

  VastaaPoista
 6. No älä paljasta kaikkea! Sanot, että kaikki 30 000 on ERI lukijoita ;)

  Ja kirjoittaa pitää silloin, kun siltä tuntuu, ei siitä väkisin mitään tule. Ei mullakaan tekstiä synny, kuin kriisitilanteissa ja silloinkin lähinnä sellaista sekavaa oksennusta, josta kukaan muu ei tahdo tajuta mitään.
  Mutta näillä mennään!

  VastaaPoista