sunnuntai 21. elokuuta 2011

Duikidavallinen mergintä

Tein tällä viikolla töitä aika paljon. Lyhyin päivä oli 12 tuntia pituudeltaan ja sen jotenkin tuntee nahoissaan. Koko perjantain pysyin edes etäisesti mukana työtehtävissä sellaisella määrällä kahvia, että luulisi vatsahaavan tulevan aika pian. Duunipäivän päätteeksi laahustin treffeille Manalaan. Pidimme hauskaa, piristyin vähitellen ja joimme lompakolleni aika ison loven. Manalasta matkamme jatkui vielä Shakeriin. Joimme loven siellä isommaksi. Yhtäkkiä alkoi väsyttää todella paljon, joten oli pakko keskeyttää ilta ja kävellä kotiin. Tietenkin piristyin kotimatkalla. Naapuritalon porttikongissa nussittiin aika intohimolla. Perinteisesti takaapäin ryskyttivät, miehen paljaat pakarat kadulle vilkkuen ja housut kintuissa tietenkin. Nauratti.

Kotona join vielä yhden oluen ja yhtäkkiä kello oli neljä. 22 tuntia heräämisestä oli kulunut, joten oli suotavaa palata lähtöpisteeseen eli nukkumaan. Heräsin tähän lauantaihin yhdeksän jälkeen. Pari tuntia palloilin kahvia juoden ja pyykit ja tiskit pesten. Sitten sain yhtäkkisen valtavan idean ja kävin ostamassa tuoretta leipää ja pippurikana-ainekset. Siispä kokkaamaan ja ruoan kanssa elokuvaa nukkumaan. Olipa vaikeata katsoa (mielestäni helvetin hyvästä kirjasta tehtyä) Millennium-trilogian toista osaa sohvalla maaten. Nukahtelu ja kelailu olivat suuressa osassa katselukokemusta. En ihan pitänyt elokuvan oikaisuista, mutta oli ehkä silti ihan hyvä leffa. Nyt en tiedä mitä tehdä. Kuuntelen Anal Thunderia ja istun sohvalla. Rahat on tuhlattu naisiin ja viinaan ja vaikka kuinka kaverit Roskapankkiin pyytelevät, en nyt voi. Sunnuntaiksi pitää jostain löytää rahaa ja mennä hyödyntämään Ravintolapäivää vähän. Tarkoituksena on juoda hyvää kahvia, syödä amerikkalaiseen henkeen tehtyä voileipää täytteineen ja ehkä vetää jälkkäriksi pannareita tms.

--------

Kesis kirjoitti deittailun, tai oikeammin parinmuodostamisen vaikeudesta. Totta joka sana. On jotenkin vaikea yrittää jaksaa ja olla positiivisella ajatuksella, kun jokainen oma yritys torpedoituu viimeistään siihen kun vastaa deitti-ilmoitukseen ja vastapuoli haluaa nähdä kuvasi. Pitää ehkä jatkossa lähettää suoraan elefanttimiehen kuva. Tai sitten vain olla lukematta niitä ja siten vastaamatta.

Kuuntelen The Streetsiä ja se vielä lisää tätä vellomista. En keksi mitä muutakaan sitten kuuntelisi. Tähän loppuun onkin hyvä siteerata Mike Skinnerin terävää kynää. Taidan mennä suihkuun ja sitten alkaa valmistautua treffeille. Jos vaikka en mokaisi.

"Right now logic states I need to be not contemplating suicide,
Cos with rational thought it would seem that I need to be not doing the stuff that makes death seem like an easier option,
I need a totally trojan plan right now.


The Streets - Prangin´ Out

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti