perjantai 12. elokuuta 2011

Löytyykö suosta kivi, jonka päällä askel kantaa?

Huomenta täältä työpaikan uumenista. Tämä viikko on ollut joutilaisuuden juhla-aikaa. Töissä on lähinnä odoteltu asioita tapahtuvaksi, pelattu puhelimella Angry Birdsia ja välillä vähän tehtykin jotain. Tänään pitää tehdä jotain lisää, lähinnä kyllä ajatukset ovat jo illan Flogging Mollyn keikassa. Sisko ja sen kaveri ovat tällä hetkellä maailman parhaalla festivaalilla, Szigetissä, Unkarissa. Olen erittäin kateellinen. Tietenkin siskoni (joka on ystävällisesti muotoiltuna melkoinen kohlo) hukkasi puhelimensa ilmeisesti melko välittömästi festareiden alettua.

Huomista työpäivää en odota mitenkään erityisen paljoa, Floggingin keikoilla on yleensä ollut tapana päihtyä. Työpäivän jälkeen pitäisi lähteä parin kaverin kanssa ajelemaan pitkin ja poikin, nyt kun pyöräkin on kunnossa ja saanut kelien takia seistä ihan rauhassa paikallaan. Mutta kuulkaas! Ihmeiden aika ei ilmeisesti olekaan ohi. Näillä näkymin nimittäin pukkaa treffiä sunnuntaille. Itseni tuntien jännitän ihan hulluna ja kaadan juomia päälleni. Ehkä myös päähäni. Itseni tuntien minulla on myös krapula, vapisen pelkotiloissa ja horisen irrationaalisia lauseita maailmanlopusta. Vartin kuluttua treffien alkamisesta nainen protestoi ja lähtee pois.

Tästähän tuleekin hyvä aasinsilta ja lopetankin tämän merkinnän Rotestilauluun. Hyvää perjantaita tämän tahtiin itse kullekin säädylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti