sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Delta Dawn

Tänään muutto sai tältä osin loppunsa. Vanhan asunnon avaimet luovutettiin ja kaksi autoa kurvaili omiin suuntiinsa. Minä vein omani suoraan huoltoon ja käväisin äitini patojen äärellä pyörähtämässä. Sen jälkeen palelin bussipysäkillä 72 minuuttia, yhden bussivuoron yllättäen ilmestymättömyydellään.

Nyt, puolitoista tuntia myöhemmin, kotona on vähitellen lämmennyt olo. Me First & The Gimme Gimmes soi ja ainoa keskiolueni pitää minulle seuraa. Pyykkikone tekee työtään ja ovien yläosat, ne ylimmät kapeat osat, mitä sitten ovatkaan nimeltään, on käyty rätillä huolellisesti läpi, jotta saan lakanat kuivumaan.

Haluaisin lomalle. Tuntuu sille, että olen antanut itsestäni aivan kaiken ja enemmänkin lähiviikkoina. Päivät ovat olleet pitkiä ja täynnä fyysisiä ponnisteluja. Minun tarvitsisi saada viettää edes muutama päivä ihan vain laid back jossain kivassa paikassa. Vaikka aurinkoisessa ja lämpimässä. Näin ei tule kumminkaan käymään, ellen sitten yhtäkkisesti saa jostain mieletöntä läjää rahaa.

Huomenna taas heti aamusta työhön puurtamaan ja pinnistelemään. Toivottavasti saan nukuttua ensi yönä mojovasti. Lähiaikoina olen jälleen alkanut nukkumaan pätkittäisiä unia, kuulemma se näkyy myös ulospäin.

Eilen olin parin kaverini kolmekymppisillä pyörähtämässä ja rahapulan ja valtaisan väsymyksen vuoksi olin kotona ennen yhtä yöllä. Kivaa oli silti nähdä tuttuja piiiiitkästä aikaa.

Ei tästä kirjoittamisesta nyt tule yhtään mitään. Hyvää yötä, internetit.

4 kommenttia:

 1. Höh, nytkö teille tuli sitten ero Caprin kanssa? No, ei siinä mitään, aika aikaansa kutakin ja miljoona muuta kliseetä.

  Kiva, kun kirjoittelet taas!

  VastaaPoista
 2. Mä uskon puhuvani meidän molempien suulla, jos esitän toiveen, että tätä tilannetta/asiaa ei nostettaisi esiin ellei jompikumpi meistä sitä oma-aloitteisesti halua välttämättä tehdä.

  Anteeksi suorat sanani, mutta olen ja aion olla jatkossakin yhtä takakireä asian suhteen –annetaan kaikkien valita itse, mitä ne haluaa avata ja mitä ei.

  VastaaPoista
 3. Oon tässä samalla linjalla Caprin kanssa. Ei liene kenenkään etu tehdä asioista sen julkisempia kuin ne nyt ovat. Mulla ei ole itsellä tarvetta avata kyseistä aihepiiriä ainakaan tällä hetkellä yhtään. On tässä näitä muitakin hommia.

  Ja pahoittelen jos linjaus vaikuttaa jotenkin ankaralle kummankin meidän puolelta, asia on vain niin lähellä vielä.

  VastaaPoista
 4. Ei, vaan pahoittelut minulta, ei tosiaankaan ollut tarkoitus heittäytyä uteliaaksi, kyseessä oli vain ihan spontaanireaktio.

  Eli sorry ja ymmärrän!

  VastaaPoista