sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Surreal State Of Enlightenment

Paljon onnea minulle. Olen nyt virallisesti yhtä monta vuotta kuin olen ollut jo puoli vuotta, halusin vain aloittaa tämän vähän erikoisesti, olen outo, tiedetään.

Eilen oli pakko nousta tuosta sängystäni (se ehkä jakelee sairautta, olen nyt monena peräkkäisenä aamuna siitä herännyt kipeänä) ja alkaa tehdä jotain. Tämä ”jotain” osoittautui sitten valojen rakentamiseksi. Huomasin, ettei kuumeessa ole aivan älyttömän fiksua mennä lähelle kalliita asioita. Kun on tarpeeksi tyhmässä kunnossa, normaali logiikka loistaa poissaolollaan. Eilen tämän logiikan poissaolo sai hintalapun: 800€.

Sen verran siis maksaa profiiliheitin joka meni käsittelyssäni ns. aivan paskaksi. Runko halkesi ja sisäosat ovat multinoituneet mennessään aika paljon pienemmiksi osiksi. Noh, rahalla saa ja hevosella pääsee. Minun rahoillani ei toki saa eikä hevoseni ole… en jaksa aloittaa edes. Pääasia on se, että en maksa tuota omasta pussistani. En ole muuten tarkastanut lottoa. Saatan olla monimiljonääri ja täten kuolematon, te houkat. Kumartakaa.

Mitäs muuta? Valohomman jälkeen olikin jo ilta, kahdeksan tuntia meni kuin siivillä konsanaan. Lähdin kotini kautta Hakaniemeen ystäväni Kaljun luokse poistamaan alkoholijuomilla kuumetta. Ei tainnut onnistua. Ajauduin tosin humalaan, which was nice. Keskustelimme paljon uskonnoista, Kalju osoitti minulle uuden puolen itsestään, laajan yleissivistyksen kyseisestä aihealueesta. Olin positiivisesti yllättynyt.

Seurueemme oli mielenkiintoinen: Allekirjoittanut ruikuttaja, ystäväni W, kalju ja Zack de la Rocha. Tämä mahdollisimman sekasotkuinen/sortoinen ryhmämme päätti suorittaa liikekannallepanon johonkin ennenkäymättömään baariin. Kaikista Helsingin baareista jaloilla tapahtuva äänestys siirsi meidät ensimmäistä ja aivan varmasti viimeistä kertaa ikinä… en edes oikein pysty kirjoittamaan ravintolan nimeä… uhmaan nyt fysiikan ja moraalin lakeja ja yritän… Royal Onnelaan. Enpä muista milloin viimeksi olisi ollut vessassa käyminen hinnaltaan 9€. Enempää en aikaa kyseisessä hirviössä viettänyt, vaan kävelin miltei kulman takana olevaan Heavy Corneriin. Royal Onnela oli jotain sanoinkuvaamattoman hirvittävää. Mikä noita massoja vaivaa? Haluan unohtaa ja pyyhkiä muistikuvat nopeasti. Aivan sama, että siellä käy naisia (ei oikein käy esim. Cornerissa *vink vink*), mieluummin olen yksin kuin Onnela-aineksen kanssa.

Nyt sitten olen edelleen kipeänä kotona mutta monta euroa köyhempänä ja yhtä turhaa kokemusta rikkaampana. Ravintolassa myytävät savukkeet maksavat maltaita.

(Otsake loistavaa Texturesia, osui hauskasti kohdalleen)

edit: Lupauduin eräälle tietylle indie-festivaalille valomieheksi eilen. Huh. Eivätpä tiedä mitä saavat.

edit2: Oli eilen hauska yhteensattuma ja internetin ja oikean elämän täydellinen yhteensulaminen, kun kävelin rautatieaseman halki ja puhuin puhelimessa Kesäminkin kanssa. Panu käveli vastaan. Minua nauratti tämä hassu tilanne. Ei mulla muuta.

10 kommenttia:

 1. koitin oikein arvuutella, mikä ei olisi ihan sun paikka, mutten osannut villeimmissä unelmissanikaan, ja ne on jo tosi villejä, kuvitella, että olisit mennyt royal onnelaan. huh, oletpa urhea.

  edit2 oli mustakin hassu.

  VastaaPoista
 2. hahah, etkä paljastanut mulle puhelimessa, mitä olin sun kanssa juuri kokemassa :D
  mua ihan oikeasti kismitti, että jouduin kieltäytymään miesseurasta. toisaalta lohduttaudun sillä, että jos ootte oikein puhuneet Aiheista, niin olisin vaan pilleripäissäni tyhmäillyt sunkin maineen lokaan, ja vielä kuolannut sen päälle. että sikäli ehkä kaikki säästyimme monelta pahalta.

  VastaaPoista
 3. Emmä tohtinut keskeyttää sua kun sä olit mitä kauneimmin sanakääntein kieltäytymässä juuri illasta seurassa.

  Kiitos muuten aika hauskasta mielikuvasta. :D

  VastaaPoista
 4. Hahahaha Mierolainen Onnelassa:D :D :D

  Mä olen ihan varma, että Sedu on käynyt Danten helvetin tasolla kuusi ja suunnitellut tämän kuuluisan ravintolansa sen mukaan.

  http://www.4degreez.com/misc/dante-inferno-test.mv

  Tuolta voi muuten tarkistaa, mille tasolle on menossa. Mä olen matkalla tasoille 6 (vääräuskoiset) ja 7 (väkivaltaiset).

  Parempi sekin kuin Royal Onnela.

  Ja joo, olen siis oikeassakin elämässä olemassa, vaikkei uskoisi (ja vaikkei itsestä tuntuisi siltä niin pienintäkään vähää...)

  VastaaPoista
 5. Juu, olin siellä Onnelassa sen verran, että kävin vessassa ja katsoin parhaaksi poistua välittömästi. Sen verran hirveätä oli. Olipas kiva toi Dante-testi:

  Here is how you matched up against all the levels:

  Level 2 Lustful Very High
  Level 5 Wrathful and Gloomy Very High
  Level 7 Violent Very High
  Level 9 Cocytus Treacherous Very High

  VastaaPoista
 6. kokonaisuudessaan meen tasolle kaksi, niinkuin cleopatra ja helen of troy.

  Level 2 Lustful | Very High
  Level 5 Wrathful and Gloomy | High
  Level 6 Heretics | Very High
  Level 7 Violent | High
  Level 8 Fraudulent, Malicious, Panderers | High

  i'll be seeing you in hell, guys :D

  VastaaPoista
 7. Jos päätyy tasolle kolme niin saakohan käydä moikkaamassa frendejä tasolla kuusi vai onkohan siellä sama käytäntö kuin Provinssissa, että joka majoitusalueelle eri ranneke eikä ilman pääse?

  Avaudunpa nyt muuten ajankulukseni sitten tästä kun en muuta keksi: Festareillehan kuuluu olennaisena osana teltan heiluttelu äsken tavatun festariheilan kanssa (tai ainakin stereotypian mukaan kuuluu). Provinssissa tämän kanssa onkin sitten hauskoja tilanteita: jos tyttö teltta-alueelta A (tai mikä se nyt on) löytää pojan alueelta B, niin telttaa ei voi mennä heiluttamaan kummankaan alueelle, eikä rannekkeita yleensä enää voi edes ostaa kun ne on myyty loppuun.

  Eli vaihtoehdoksi jää ilmeisesti Nesteen takana romanttisesti seinää vasten?

  Tulipahan mieleen...yksi niistä syistä, jotka saivat päättämään vuonna 2004, että oli vika Provinssi ikinä. Prkele.

  VastaaPoista
 8. Tosin itse vaan lähinnä kaverin teltoille jatkoille siis...

  VastaaPoista
 9. HAHA!! Niinpä tietty, jatkoille vain. Että hyvää jatkoa jos ei oma riitä?

  Se Törnävän aluehan on ehdottomasti suurin joten siellä on paljon ihmisiä, täten luulisi, että jos heiluttelukumppani löytyy, on sillä varmaankin saman alueen ranneke.

  Mä oon muuten kymmenen vuotta sitten Provinssissa lyönyt vetoa heiluttelukumppanin kanssa siitä, että heilutellaanko vai ei. Neiti oli sitä mieltä, että heilutellaan, minä en. Kyseessä oli aamukahvista lyöty veto. joten ei ollut muuta mahdollisuutta kuin voittaa.

  VastaaPoista
 10. Joo mutku mä oon aina siellä jossain kaukana:(

  Aika win-win veto toi.

  VastaaPoista