torstai 3. huhtikuuta 2008

Sata kilometriä kaapelia, vähintään.

No hei täältä teatteriharrasteen datapäätteeltä. Tämä päivä on mennyt erittäin nopeasti, johtuen lähinnä siitä, että olen suurimman osan päivästä viettänyt kapeassa käytävässä pölyn ja lian keskellä.

Työpäivä tosiaan on muodostunut suko-kaapelien niputtamisesta ja vetämisestä sadan metrin syvyydessä, kilon heittimien asentamisesta ja valosalkkujen piuhoittamisesta. Mukavaa vaihtelua normaaliin toimistorutiiniin.

Tätä samaa on luvassa myös huomenna, samoin kuin tuoreen veren kouluttamista ja luonnollisesti myös harrastetta illalla. Harraste vetää viimeisiään ja lauantaina on luvassa varmastikin aivan ylilyönti alkoholin kulutuksessa ja sen kulutusnopeudessa. Sunnuntain työpäivää en niinkään odota.

Nyt poistun ja lähden noutamaan kahvia. Fantasioin myös suihkusta. Taidan vielä tähän loppukevennykseksi laittaa vitsin:

Kaksi vanhusta istui vanhainkodin pihamaalla keinussa.
- Kuulehan Jaska. Minä olen nyt 83, mutta tunnen itseni alle kolmekymppiseksi. Miltä sinusta tuntuu?
- Minä tunnen itseni vastasyntyneeksi.
- Niinkö? Vastasyntyneeksi?
- Niin. Ei tukkaa, ei hampaita, ja kusin housuun.

2 kommenttia:

  1. Vittuun tipattomuus, tänään tytöt lähtee rimpsalle :) ja toi vitsi nauratti mua, mikä ehkä kertoo tämänkin päivän henkisestä tasosta. Niin, ja mulla on renttufarkut tänään jalassa (haarois reikä jne) vaikka pitäisi aina olla "suorat housut ja siisti paita ja nätti...". On myös kauluspaita ja pääkallo-kello. En ole ehkä ikinä ollut näin nainen..

    VastaaPoista
  2. Renttufarkut ja pääkallokello kuulostaa vähintäänkin maailman parhaalle. Mä haluaisin kanssa radalle. En pääse. Taidan nyt lähteä töistä pois ja kävellä suoraan teatterille. Fak. Äss.

    VastaaPoista