tiistai 22. huhtikuuta 2008

Huoh.

No hei. Olen eilisen ja tämän päivän tahkonnut kahden asian parissa: Olen ollut tekemässä valoja ystäväni lopputyöhön ja olen myöskin erittäin pahasti hermoillut ja ärsyyntynyt ennakkotehtävien kanssa. Aivan äärimmäisen ärsyttävää on tehdä ennakkotehtävä, jonka eräs merkittävistä merkinnöistä ja ohjenuorista on jätetty pois tahallaan. Ennakkotehtävän ohjeistuksessa lukee tietenkin, ettei lisäohjeita anneta. Saatan menettää hermot ja järkeni. Toinen on kyllä kaiketi vähän hakusessa muutenkin. Samoin ovat olleet ne ihmiset, jotka ovat tulleet näillä hakusanoilla kylään:

tunnussävel elokuvaan kummisetä Edelleen Nino Rotan säveltämä, ehkäpä yksi kauneimmista mitä on.

sydän sydän levykauppa äx kuvia Hyvä bändi, hyvä kauppa, varmaankin hyviä kuvia? Minulla ei ollut kameraa mukana, enkä sillä olisi mitään tehnytkään, enhän nähnyt ns. mitn.

sakke järvenpää haastattelu ”Mitä Sakke?” ”Paskaaks täs, aurinkolasit sisällä päässä.” ”Sille vaikuttaa, jatkoja.” ”Kiitti.”

natsien sitaatit ”Hei Göbbels, sano jotain hauskaa?” ”Haben Sie benzin?” ”Hahaa! Saako siteerata?” ”Jawohl.”

hevikansa Leppoisaa ja herrasmiehiä/rouvasnaisia koko väki.

koiran kulli Hyviä hetkiä varmasti luvassa itseä lempiessä tällä haulla.

reima nurmikko Arvostamani taiteilija, hyviä ja kantaaottavia teoksia. Suosittelen tutustumaan.

Tässä nämä parhaimmat, erikseen ei tarvinne mainita perinteistä trio nuunis, kesäminkki ja pelimies kaikkonen joita etsivät tuntuvat eksynevän myös tänne.

Koska ennakkotehtävät ovat aivan äärimmäisyyksiin asti rasittavia, taidan jatkaa Tony Hawk’s Pro Skater 4:n tahkoamista. Vähän sattuu peukaloihin jo.

2 kommenttia:

 1. Heipä hei.

  Ihan vaan vakoiluasialla olen. Mistä saat tietää noi hakusanat? Voinko mäkin nähä oman blogin samat setit?

  VastaaPoista
 2. ennakkotehtävät on niiiiin vi*usta. en ymmärrä, miksei asioita voi kirjoittaa niin yksinkertaisesti, ettei tosiaan tarttis perään soitella.. hengessä mukana.

  h. le coq
  ainakin sellaisilla ohjelmilla kuin sitemeter tai extreme tracker pääsee katselemaan (ovat ilmaisia). itse oon käyttänyt tuota extreme trackeria ja se on aika hyvä ja helppo.
  jos lataat sen bloggeriin niin se tulee se koodi siihen kohtaan missä lukee lisää html/joku muu koodi, jota en nyt tietenkään muista, löytyy sivuelementeistä.
  sieltä extreme trackerin sivuilta valitse se ilmainen ja sitten olikohan se, että install ja sen jälkeen site with NO frames. sitten kopioit sen koodin sinne bloggeriin.

  VastaaPoista