tiistai 23. lokakuuta 2012

Sober and irrelevant

Hei taas piiiitkästä aikaa. Parisen kuukautta on vierähtänyt edellisestä merkinnästä, mutta sille on ihan hyväksyttävät syytkin: Olen aika lailla ollut aviossa työelämän kanssa ja koska elän tällä hetkellä taloudellisessa alhossa, olen joutunut luopumaan internetistä kotonani. Pelkän mobiilinetin varassa on sangen tuskaisaa olla, joten olen pyrkinyt sitten tekemään jotain muuta kuin heilumaan netissä. Lähinnä olen siis odotellut sivujen latautumista, etsinyt kaksihaaraisia hiuksia ja kuunnellut levyhyllyni aarteita läpi.

Kävin lauantaina katsomassa Eduskunta II:n ja se oli todella hyvä. Suosittelen teille kaikille, jos vain saatte lippuja siihen. Kovin paljoa ei tuntunut olevan tyhjiä paikkoja katsomossa. Sunnuntaina kävin sitten tuijottelemassa Steel Pantherin hyvin viihdyttävän keikan läpi ja jotenkin hassusti ajauduin baariin parin tutun toimittajan kanssa. Jos ei meillä kulttuuripuolen ihmisillä paljoa syljeskellä tuoppiin, niin ei varsinkaan skribenteilläkään. Kovin kummasti meni taas pilkkuun asti baarissa ja olin hyvin yllättynyt, ettei eilen ollut kovinkaan paha krapula.

Syksy on ihan kohta taittumassa talveksi ja sen myötä oli aika laittaa mopo talviunille. Koska huono-onnisuus ilmeisesti seuraa minua kuin hai laivaa, sain käytettyä mopon myös ns. nutullaan talvehtimispaikan ovea sulkiessa joten kaikki talven lisätienestit saakin sitten laittaa uuteen katteeseen, peileihin ja kytkinkoppaan. Hurraa oikein paljon.

Työrintamalla ei ole kovin paljoa uutta mainittavaa, loppuvuodesta tulee ilmeisesti henk.koht. kiireisin tähän mennessä ja tässä vielä ennen joulua tulee käydyksi Saksassa, Belgiassa ja Sveitsissä. Jokaisessa tottakai erikseen ja väliajat tehdään täällä Helsingissä tietysti ihan täysillä, joten vapaa-ajanongelmia ei pääse syntymään. Vaan en valita, elän unelmaa. Hymiö.

Naisrintamalla ei ole mitään häppeningejä, joten se aihealue on nyt käsitelty.

Jotta tämä merkintä ei jäisi niin lyhyeksi, niin otetaan aikoinaan näissä blogihommissa kovasti huvittanut hakusanatsekki. Viisi suosituinta hakusanaa viime kuukauden ajalta, olkaat hyvät:

1. Turhuuksien taivalta matkaten on tämän blogin nimi.
2. Tissien koskettelu on ehdottomasti yksi suosikkihommistani ja jäänyt esim. tämän vuoden osalta harmillisen vähälle.
3. Ydinräjähdys ei ole mielestäni kovin akuutti uhka, vaan mistäpä minä mitään tiedän?
4. Anaalitappi kuuluu varmasti moneen suhteeseen, itseeni en tappia sovittelisi.
5. Jarkko Martikaisen vaimon kuolema on minulle ihan utopiaa. Toivottavasti ei ole totta.

No niin, siinäpä sitä nyt sitten. Skumppatarjoushaut alkuillan ajanvietoista ovat vaihtuneet aamuyön anaalitappihommiin. Sitähän tämä maailma on, ajankulussaan vääjäämättä eteenpäin matkaavaa ja vulgarisoituvaa. Näihin sanoihin on nyt hyvä päättää tällä kertaa ja pyrin päivittämään jatkossa vähän useammin, ainakin tuolta Saksasta, kun vielä on voimia jäljellä ja hotellikuolemaa estellen. Moro.

(Otsikko nyt soivaa In Flamesia)

2 kommenttia:

 1. "Anaalitappi kuuluu varmasti moneen suhteeseen, itseeni en tappia sovittelisi." EISSAATANA! :D

  RAAHRAAH! Mulla meinas tapahtua ydinräjähdys kuule heti aamusta tässä tissieni koskettelun ja aamiaisen sisääni sovittelun ohella ja meinas tulla kahvit näytölle!

  Mä en saata uskoa tota sun tuuria noiden mopojes kanssa. Ei toi vaan voi olla mahdollista..

  Kauko

  VastaaPoista
 2. Täällä Tampereella yhdellä nimeltämainitsemattomalla kadulla on yhdessä asunnossa piilotettu verhon taakse anaalitappi ja jonkinlainen suukapula. Koska asunto on aika alhaalla, niin nämä verhon taakse piilotetut esineet näkyvät kadulle erityisen hyvin.

  Enkä puhu nyt omasta asunnostani, vaikka tuntomerkit muilta osin täsmäisivätkin. Olen ollut aikeissa käydä ottamassa kuvan tästä todisteeksi, mutta ei ole nyt tullut liikuttua siellä päin, ja varmaan ne on jo poistettu sieltä ikkunalaudalta kun paikalla ehdin.

  Mutta kuten sanottua, kukin tavallaan.

  VastaaPoista