tiistai 21. kesäkuuta 2011

When the bough breaks

Fair To Midland soi ja harmittelen asioita. Ensinnäkin, kuten arvattavissa oli, asiat Neidon kanssa ovat nyt finito ihan virallisesti. Eipä siinä, muuten homma ei varmastikaan edes korpeaisi juurikaan, mutta viimeisessä viestissään ilmoittamansa lämpimät tunteet Pokeritähteä kohtaan tulevat sitten vaikeuttamaan elämää.

Toiseksi, miksi minulla ei ole kotona mitään syötävää? Kevään työreissut ilmeisesti jättivät aivoihin jonkinlaisen pysyvän olettamuksen, että ihan kohta lähden taas jonnekin/kuolen vihdoinkin, ja siksi ei voi ostaa jääkaappiin oikeastaan mitään. Yritä tässä nyt sitten olla.

Eilen oltiin siskon, Kokin ja Aussin kanssa istumassa Alppipuistossa ja siitä tyhjään Pääkonttoriin. Kova ja hyvä tarkoitus matkustaa ratikalla kotiin muuttuikin prameasti taksiin ja Tuomaksen grillin hampurilaiseen. Hyvä hamppari oli. Nyt on semisti krapulaa ja yritän kuumeisesti miettiä Juhannuksen menua. Tavallaan lupasin osallistua siskon järjestämään juhlintaan ja tuoda tullessani myös grillattavat lihat. Teknisesti ottaen minulla ei ole siihen rahaa, mutta ilmeisesti luottokortilla on. Suosituksia?

(otsikko Fair To Midlandia)

5 kommenttia:

 1. Olisi varmaan pitänyt lukea tätä blogia alusta asti, niin pysyisin paremmin näissä juonikuvioissa mukana. Siis Neito, Pokeritähti, Kokki jne.
  But I'm catching up!

  Ole äijä ja vie grillattavaksi Kotiteollisuus-makkaraa.

  VastaaPoista
 2. Selvennyksen vuoksi:

  Neito = mimmi jota deittailin ehkä kolmisen vuotta sitten.

  Pokeritähti = Ehkäpä paras kaverini täällä Helsingissä, hengailemme lähinnä viikonloppuisin perusasioiden äärellä.

  Kokki = ensimmäistä kertaa mainittu tässä blogissa, nimi tulee työstään.

  Aussi = Sama homma, ensimmäinen maininta ja nimi alkuperästään.

  Jotain makkaraa on vietävä myös mutta paikalla on yksi makkara-angstinen yksilö, jolle tämä erivapaus suotakoon. Jotain oikeaa lihaa on siis vietävä.

  VastaaPoista
 3. meitsi on ihastunut muistaakseni atrian kermapippurimarinoituihin porsaanleikkeisiin, ne grillaantuu ihaniksi eikä ollenkaan sitkeiksi niinkun kaikki muut babe-fileet. kanafileillä on takuutuotto, ne on aina ok, tai sitten voit viedä vaikka halloumia, kesäkurpitsaa ja paprikaa niin sua pilkataan hipiksi vaikka kaikki salaa tykkää.
  myöskin herkkusienet aurajuusto/koskenlaskija/tuorejuustotäytteellä pekonikääreessä on killereitä, ja joku nainen ne askartelee kun vähän kopautat.

  VastaaPoista
 4. ja tässä siis kysyttiin lihaa joten vain kaksi ensimmäistä vastausta pysyi kysymyksen rajoissa, mutta aika o.k. prosentti toi fifty-sixty kuitenkin?

  VastaaPoista
 5. Hei tänks! Mä olin ihan kokonaan unohtanut kanan olemassaolon, vaikka itse asiassa tänään Kesiksen kanssa pidetyssä suunnittelupalsussa söinkin kanapatonkia.

  VastaaPoista